Delpo broji 13 - pao i Nišikori, sledi sudar sa Krajinovićem

Vreme čitanja: 2min | pon. 26.03.18. | 13:00

Pored Argentinca u osmini finala mastersa u Majamiju i Raonić, Šardi, Čung, Izner, Čilić...

Nakon pada Rodžera Federera i nove blažame Novaka Đokovića, ostatak teniskog karavana u Majamiju nastavlja sa borbaram na mastersu u Majamiju

 A trenutni najveći među njima je svakako Huana Martin del Potro. Argentinac je nastavio da melje, nakon što je i podigao trofej pre nedelju dana u Indijan Velsu, pošto je slom,io baš Fedeksa, potvrdio je super formu zabeleživši 13. trijumf zaredom. Iako tvrdi da je malo umoran, Toranj iz Tandila  je sinoć pregazio Keija Nišikorija u dva seta i 72 minuta - 6:2 i 6:2 i za proboj u četvrtfinale prestižnog turnira koji se igra na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 7.972.535 dolara igra protiv našeg Filipa Krajinovića koji je osvetio Noleta pobedivši Benoa Pera.

Izabrane vesti

A Francuzov sunarodnik,  iskusni Žeremi Šardi je napravio veliko iznenađenje izbacivši Bugarina Grigora Dimitrova sa 6:4, 6:4 i u osmini finala igra protiv Miloša Raonića koji se, sada je već jasno, vratio u formu nakon velikih problema sa povredama. Knađanin rođen u Podgoroci je sa 7:6 (5), 6:3 savladao odličnog Argentinca Dijega Švarcamana.

Pobede su sinoć zabeležili i Hjeon Čung koji je očekivano slavio nad domaćeim igračem Majklom Mohom sa 6:1, 6:1 i naredni protivnik će mu biti Portugalac Žoao Souza koji je savladao Amerikanca Džareda Donaldsona preokretom 1:6, 6:3 i 6:4. Poslednji par osmine finala donjeg dela žreba čine Marin Čilić i Džon Izner. Hrvat je pobedio Kanađanina Vaseka Pospišila sa 7:5 i 7:6 (4), a gorostasni Amerikanac Mišu Južnija sa 6:4, 6:3.

Foto: Action Images


tagovi

MajamiATPHuan Martin Del PotroMarin ČilićFilip Krajinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara