Delpo je krenuo, vreme je za Fedeksa

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.03.18. | 11:10

Argentinac prošao u treće kolo Majamija gde večeras nastupa Švajcarac kome je prošle nedelje skinuo krunu u Indijan Velsu. Na terenu i mlađi Zverev, Berdih, Lajović protiv Kirjosa

Huan Martin del Potro  je sinoć započeo sa bitkama na mastersu u Majamiju savladavši u drugom kolu Robina Hasea sa 6:4, 5:7 i 6:2 čime je produžio niz od 12 mečeva bez poraza.

Bez sumnje Argentinac trenutno igra najbolji tenis na turu i veliki je favorit da uzme i drugi masters iz "Sunshine dubla". Ipak, umor je ono što mu je pravilo probleme i u ovom meču, tako da su mu šanse nešto manje nego pre nedelju dana u Indijan Velsu gde je u finalu skinuo krunu Rodžeru Federeru. Sledeći protivnik Delpu je Kei Nišikori.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:05 7626 ATP Zverev A. - Medvedev D. hs 1 (-1.5) 2,10
Ned 01:05 7629 ATP Kyrgios N. - D.Lajovic ki 2 3,55
Sub 19:20 7632 ATP R.Federer - Kokkinakis T. kmb 1&ug> (20.5) 1,98
Ukupna kvota14,76

A baš Švajcarac večeras kreće sa odbranom trona na Floridi i to protiv veoma nezgodnog protivnika, Tanasija Kokinakisa. Australijanac grčkog porekla, kome je tek 21 godina prvi put će ukrstiti rekete sa mešterom iz Bazela koji, čini se, polako gubi dah tako da se već zna da će verovatno propustiti praktično ceo predstojeći deo sezone na šljaci. Kokinakis, pak nema kvalitet da ga porazi, ali bi njegov moćni servis mogao da napravi probleme prvom reketu sveta. Federer, inače mora da stigne najmanje do četvrtfinala Majamija ne bi li sačuvao prvo mesto na ATP listi.

Šesti dan mastersa na Floridi je "pun ko oko" mečevima, tako da je izbor zaista šarenolik, od  sigurizza do rizzika. Jedan od susreta koji bi kogao da donese iznenađenje je dule našeg Dušana Lajovića sa Nikom Kirjosom. Srbin se prvi put susreće na terenu sa fantastičnim Australijancem koji se vratio na tur nakon pauze zbog povrede. I upravo taj detalj mnogo govori. Kirjakos je favorit, ali bi Lajović mogao da mu napravi ozbiljne probleme, možda čak i pobedi što MOZZART plaća kvotom 3,50.

Dan na centralnom stadionu velelepnog teniskog kompleksa u Majamiju, od 16 časova otvaraju dva Rusa, od kojih je jedan sa nemačkim pasošem. Naravno, u pitanju je odlični Aleksandar Zverev koji je veliki favorit da treći put u tri meča savlada Danila Medvedeva.

Kompletan raspored mečeva 6. dana Majami opena pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Rodžer FedererHuan Martin Del Potrobet analizasportsko klađenjeDušan Lajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara