Đere dobio specijalnu pozivnicu za Indijan Vels!

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.19. | 10:16

Još jedno priznanje za novu zvezdu srpskog i svetskog tenisa

Prva ATP titula, plasman u Top 30 i konačan proboj u vrh svetskog tenisa koji po kvalitetu odavno zaslužuje gurnuli su Lasla Đerea u prvi plan i to u svetskim okvirima.

Izabrane vesti

Pola planete je brujalo prethodnog vikenda kada je pehar u Rio de Žaneiru posvetio pokojnim roditeljima, a skok do 37. pozicije na svetskoj lestvici obezbedio mu je novo priznanje. Naime, naš Dejvis kup reprezentativac je uz tri Amerikanca Rajlija Opelku, Donalda JangaDžereda Donaldsona, te Kanađanina kojeg je savladao u finalu Rio de Žaneira i sinoć u četvrtfinalu Sao Paola, Feliksa Ože-Alijasima, dobio specijalnu pozivnicu za glavni žreb jednog od najprestižnijih turnira u svetu belog sporta, čuveni masters u Indijan Velsu koji počinje sedmog marta. As iz Sente je prošle godine zastao u prvom kolu prvog mastersa sezone,a ove put uz njega u pustinji Kalifornije pretstavljaće nas još Novak Đoković i najverovatnije Dušan Lajović.

Vajld karte za ženski deo takmičenja dodeljene su Amandi Anasimovoj, Tejlor Taunsend, Sašiji Vikerti, Dženifer Brejdi, Desiki Peguli i Bjanki Andresku.

FOTO: Star sport


tagovi

Laslo ĐereIndijan Vels

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara