Đoković posle Agasija raskinuo i sa drugim trenerom

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.04.18. | 14:59

Odlazi i Radek Štepanek! Prvi reket Srbije i njemu se mu zahvalio na saradnji koja je trajala od sredine decembra

U stručnom štabu Novaka Đokovića, nema više drugog trenera Radeka Štepanjeka. To je drugi trenerski raskid našeg tenisera za samo nekoliko dana. Agasi je otišao pre samo nekoliko dana, pa novi prekid saradnje deluje kao logičan pokušaj Đokovića da temeljnom rekonstrukcijom stručnog štaba ponovo stane na noge i povrati korak sa rivalima.

Izabrane vesti

Prvi reket Srbije Čehu se zahvalio na dosadašnjoj saradnji, naglasivši da mu je bilo zadovoljstvo sarađivati proteklih meseci.
"Novak ostaje fokusiran na napredak, željan je da se vrati jači i odlučniji posle dugačke pauze zbog povrede, koja je uticala na njegovo samopouzdanje i igru. U isto vreme, Novak konstantno i strastveno traži nove načine da povrati pobedničku formu", stoji u saopštenju Novaka Đokovića

Setimo se da je Đoković napravio šestomesečnu pauzu zbog povrede lakta, zbog koje u ovom trenutku nije u formi kakvu bi trebalo da ima u poodmakloj fazi sezone. Naš teniser je eliminisan je u osmini finala Australijan opena.  Usledila je operacija lakta, a zatim i porazi na Indijan Velsu i u Majamiju.

Kako sada stvari stoje, Novak Đoković bi na terenu mogao da se nađe 14. aprila u Monte Karlu.

FOTO: Reuters/Action Images


tagovi

Novak ĐokovićRadek ŠtepanekAndre Agasi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara