Đoković položio prvi predvimbldonski test (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 25.06.19. | 17:14

Na prvom od dva predviđena egzibiciona meča na "Budlsu" naš as bolji od Garina

Nakon što je proveo skoro dve sedmice u rodnom Beogradu nakon poraza u polufinalu Rolan Garosa okružen porodicom i trenirajući, Novak Đoković je nastavio pripreme za predstojeći Vimbldon na tradicionalnom pozivnom, ezibicionom turniru u okolini Londona, popularnom "Budlsu".

To je ujedno bio i prvi put ove godine da je stao na teniski teren prekriven travom, ali mu to nije smetalo da rutinski savlada Čileanca Kristijana Garina sa 2:0, po setovima 6:2 i 6:4. Nakon meča srpski teniser se našalio sa publikom da neće, kao što je uradio 2014. zajedno sa Bugarinom Grigorom Dimitrovim da pred okupljenim narodom odigra striptiz pošto je ipak sada otac dva deteta i suprug..

Izabrane vesti

Najavljeno je da će Nole još sutra igrati na "Budlsu", ali nije poznato sa kojim protivnikom, nakon čega se i definitivno seli na Vimbldon gde obračuni u glavnom žrebu počinju u ponedeljak 1. jula. Pored Đokovića i Garina na ovom egzibicionom takmičenju učestvuju još Fabio Fonjini, Debnis Šapovalov, Dijego Švarcman, Martin Kližan, Tomaš Berdih, Roberto Bautisa Agut, Karen Hačanov, Stefanos Cicipas i Dimitrov.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara