Dva Gaučosa, jedan Balkanac i Kralj šljake

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.06.18. | 10:14

U muškom delu žreba na Rolan Garosu danas dobijamo i drugu dvojicu polufinalista

Nije još mnogo ostalo do završetka ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa, i kao da većina navijača jedva čeka kraj, naročito od kada Rodžer Federer ne učestvuje, a Novak Đoković gubi, ne bi li po 11. put videla Rafaela Nadala kako podiže prestižni pehar Musketara u nedelju u Bulonjskoj šumi.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 15:20 8349 GSM R.Nadal - Schwartzman D. ug više (27.5) 1,80
Sre 15:20 8350 GSM Del Potro J. - Cilic M. 1s/k 1-1 2,10
Ukupna kvota3,78

Izabrane vesti

Ali dotle je Rafi potrebno da napravi još tri velika koraka. Dobro, prvi, današnji u četvfinalu nije baš veliki pošto mu je protivnik visok samo 170 cm. Šalu na stranu, Matador sa Majorke će danas u Parizu, na centralnom stadionu "Filip Šatrije"ne pre 16 časova zaigrati protiv 11. nosioca Dijega Švarcmana. Omaleni Argentinac je poznat po kuražnosti, ali i neverovatnoj snazi. Ima zapravo sve kvalitete vrhunskog tenisera, ali i to fizičko ograničenje koje mu ne dozvoljava da bude među najboljima. Biće im ovo šesto odmeravanje i verujemo šesta pobeda favorizovanog Španca. Imao je momak iz Buenos Ajresa prilike ove godine u osmini finala Australijan opena da sruši Nadal, ali mu se nije dalo. Verujemo da će pružiti jak otpor.

Otprilike u isto vreme, ali na stadionu "Suzan Leglan" rekete ukrštaju dva zamalo dvometraša, Marin Čilić i Huan Martin del Potro. U pitanju su dva tenisera koji ne bi mogli šljaku da svrstaju u omiljene podloge pošto je visokim igračima daleko teže da se kreću. Ali, uslovi su isti za obojicu, te "kom opanci, kom obojci". Favorit je Delpo koji vodi sa 10-2 u međusobnim okršajima, a  bio je bolji na poslednjih sedam odmeravanja.

Da podsetimo, juče su određena prva dvojica polufinalista, a to su Italijan Marko Čekinato i Austrijanac Dominik Tim koji bi već sutra trebali da odrede ime provg finaliste ovogodišnjeg izdanja pariskog grend slema.

Kompletan raspored 11. dana Rolan Garosa pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

GORNJI DEO ATP ŽREBA

Foto: Action IMAGES


tagovi

Rafael NadalHuan Martin Del PotroDijego ŠvarcmanMarin ČilićRolan GarosATPbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara