Edmund bolji i od Krajinovića

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.10.18. | 10:53

Engleski teniser nakon pobede u Pekingu nad Lajovićem, na početku takmičenja na šangajskom mastersu savladao i drugi reket Srbije

Za manje od nedelju engleski teniser Kajl Edmund je savladao dva srpska tenisera. Nakon što je u Pekingu u četvrtfinalu zaustavio Dušana Lajovića koji se dotle probio kroz kvalifikacije, danas je u Šangaju pred njim "pao" i naš drugi reket. Filip Krajinović, koji je prethodne sedmice u kineskoj predstonici takođe ušao među osam najboljih nije mogao bolje od poraza na početku takmičenja na matersu u dva seta rezultatom 5:7 i 3:6.

Bilo je ovo njihovo prvo odmeravanje i postojala je nada da bi as iz Sombora mogao da ponovi solidne partije iz Pekinga, ali i da podseti na prošlu jesen kada je žario i palio pre nego što se povredio. Od tada, pa do danas Krajinović ne uspeva da se oporavi, a usput je i pre mesec dana ostao i bez trenera koji ga je prošle godine "probudio" Petra Popovića.

Izabrane vesti

Naredni protivnik trenutno 14. reketu sveta je iskusni Italijan Andreas Sepi koji je u pvom kolu pretposlednjeg ATP 1.000 mastersa u 2018. sa dva puta po 6:4 savladao Francuza Adrijana Manarina.

FOTO: Action Images


tagovi

Filip KrajinovićKajl EdmundMasters Šangaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara