Emotivni pad Del Potra

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.02.18. | 09:39

Argentinac potresen smrću voljenog psa nije izdržao pritisak protiv Tijafoa te je izgubio u četvrtfinalu Delrej Biča

Samo čovek koji je imao psa može da razume bol i tugu kada neko ostane bez večnog pratioca, druga, kompanjona, zaštitnika.

Tako se ovih dana oseća Huan Martin del Potro, jedan od najpopularnijih i najomiljenijih tenisera sveta. Praznina i bol gubitkom voljenog 10-godišnjeg njufaundlendera, Cezara reflektovala se i na njegovu igru tako da je u meču četvrtfinala ATP turnira u Delrej Biču doživeo emotivni pad u susretu protiv Fransesa Tijafoa. Mladi Amerikanac je čekao i sačekao svoju šansu za trijumf od 2:1, po setovima 6:1, 4:6 i 6:3.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 18:35 7626 ATP S.Johnson - E.Donskoy 1s 1 1,60
Pet 20:35 7627 ATP Gojowczyk P. - Opelka R. ki 1 1,55
Sub 00:05 7628 ATP Shapovalov D. - Fritz T. hs 1 (-1.5) 2,85
Sub 02:05 7629 ATP Chung Hy. - Tiafoe F. 1s/k 1-1 1,70
Ukupna kvota12,02

Del Potro je poslednji u nizu favorita koji su poklekli na turniru u Floridi, nakon aktuelnog šampiona Džeka Soka kojeg je izbacio Rajli Opelka, iskusnog Mihajla Južnog, te ranije rekovalescenta Miloša Raonića. Treba napomenuti i noćašnju pobedu Hjeona Čunga nad Hrvatom Frankom Škugoromsa 6:4, 7:6 (4).

A to znači da je vreme za borbe za polufinala koja počinju večeras po ovdašnjem vremenu. Tako verujemo da je potencijalno najinteresantinji susret između Čunga i Tijafoa gde je veliki favorit Koreanac, polufinalista ovogodišnjeg Australijan opena. Eventulaan fiks je pobeda Stiva Džonsona u susretu sa Rusom Jevgenijem Donskojem kojeg je već savladao u dva navrata.

Interesantno bi moglo da bude i na meču talentovanog Denisa Šapovalova i domaćeg asa Tejlora Frica, gde treba očekivati trijumf mladog Kanađanina rođenog u Tel Avivu. U poslednjem meču četyvfinala između Amerikanca Rajlija Opelke i Nemca Petera Gojovčika favorit je potonji, i tu treba očekivati brz trijumf. 

(foto: Action Images, iinstagram.com/delpotrojuan)


tagovi

Huan Martin Del Potrobet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara