Finale na nišanu

Vreme čitanja: 2min | čet. 07.06.18. | 12:00

Danas na Rolan Garosu od 15 časova kreću polufinalni okršaji žena, prvo Halep - Muguruza, pa američki derbi Stivens - Kiz

Do završetka ovog izdanja Rolan Garosa ostalo je tek nekoliko dana, tako da je i singl mečeva sve manje za klađenje. A danas ih je tek dva (ako ne računamo muška četvrtfinala Nadal - Švarcman i Čilić - Del Potra koji su prekinuti nakon jednog seta zbog kiše te se danas nastavljeni od podneva), i to kakva.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 16:20 7746 GSW S.Stephens - Keys M. ug više (21.5) 1,90
Čet 15:05 8008 GSW Muguruza G. - Halep S. ts tri 2,34
Ukupna kvota4,45

Izabrane vesti

U pitanju su polufinalni okršaji koji bi mogli u oba slučaja da donesu veliku borbu. Prvo od 15 časova na teren izlaze šampionka RG-a iz 2016. Garbinje Muguruza protiv prvog reketa sveta, Simone Halep, a nakon njih sledi pravi američki derbi između Sloun Stivens i Medison Kiz.

Ženski tenis ne bi bio to što jeste da je lako odrediti favoritkinju, pošto bukvalno svaka svaku može da pobedi, a pogotovu na ovako visokom nivou. Ipak, ako se gledaju međusobni susreti, ali i kvalitet tenisa koje su pokazivale do sada, Muguruza ima prednost. Vodi sa 5-1 u odmeravanjima sa Rumunkom, a u četvrtfinalu je "prebila" Mariju Šarapovu. Ipak i Halepova ima jednnu pobedu nad Špankinjom i to baš na jedinom meču koje su odigrale na šljaci. Teniserka iz Konstance ima motiv više, a to je da konačno dođe do toliko željene i nadasve zaslužene grend slem titule. Zato će se i boriti kao lavica.

Napeto će po svemu sudeći biti i na drugom polufinalnom susretu. U pitanju su dve dobre prijateljice, devojke koje su prošle godine odlučivale o pobednici US Opena kada je trijumfovala Stivens. I to prililčno lako, kao i u njihovom prethodnom odmeravanju. Jasno je onda da je tamnoputa devojka sa Floride favorit, mada bi ovde moglo malo i da se rizikuje na Medison Kiz.

Kompletan raspored 12. dana Rolan Garosa pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

Foto: Action IMAGES


tagovi

Rolan GarosGarbinje MuguruzaSimona Halep

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara