Komentari na vest

Hrvatska u polufinalu Dejvis kupa, moguć duel sa Srbijom

G

Guesttutt

pre preko 2 godine

Hrvatski dubl je jedan od najboljih na svetu, Djokovic rutinski dobija Čilića, znači presudan je drugi singl meč. E sad pitanje je da li će Krajnović i Lajović nastaviti da igraju ko amateri i prosipati sve što Novak dobije
d

dbkbi

pre preko 2 godine

Nemas nista protiv HR i onda lupas takve gluposti. Mogu samo zamisliti kako te bole 2 medalje sa svjetskih nogometnih prvenstava u zadnjih 20 godina.
B

Bane 2

pre preko 2 godine

Ето колико ниско је пао ногомет
b

borovo

pre preko 2 godine

U sportu postoji samo zlatna istorija sve ostalo je utešna nagrada,ako se vi zadovoljavate utešnom nagradom u redu.Srbija ima zlatnu istoriju u fudbalu u-19,u-20 i prvak je Evrope i Sveta sa Crvenom zvezdom.
G

Gostinir

pre preko 2 godine

2 medalje u nogometu 😁😁😁 Pa druze to isto da ja kazem ljubomorni ste na titulu šampiona Evrope i svijeta koju u tom sportu na ovim prostorima imaju jedino Srbi i Crvena Zvezda. Da mi vidimo uspjehe u kolektivnim olimpijskim sportovima samo u ovoj 2021. SRBIJA ima sa EP, SP, OI - 6 medalja od toga 3 titule - 1 OI, 2 EP. Plus jos dva polufinala, jedno sa OI, jedno na EP. HRVATSKA NULA medalja ove godine u olimpijskim kolektivnim sportovima. Na sta neko da bude ljubomoran na vas u sportu nije mi jasno???
K

Kralj Tomislav

pre preko 2 godine

Srbeki što se tice najpopularnijeg sporta na svitu nogometa tu samo sanjati možete da budete na našoj razini i igrate finala i polufinala SP-a.A da ne govorin da po broju zlatnih, srebrenih i brončanih medalja sa Olimpijade smo daleko isprid vas.Samo realnost matematika je na našoj strani.Lijep pozdrav sa mora 😊
d

dbkbi

pre preko 2 godine

@Gostinir za pocetak, niti jedan od tih sportova nije ni blizu popularan ko nogomet, i vi bi sve te medalje dali da imate finale i polufinale na svjetskom nogometnom prvenstvu, to se najbolje vidjelo sada, kada ste se neregularno plasirali na prvenstvo a proslavili kao da ste osvojili. To samo pokazuje koliko je nogomet popularan a tu ste 3.svjetska liga
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Dbkl :) Druze vi ste 5 divizija u fudbalu. Otkud vam ideja da ste neka sila u tom sportu😂😂😂😂😂😂😂 Druze 15.na FIFA listi i imate samo 2 medalje, znas li koliko zemalja ima titule sa SP i EP pa nisu velesile, a ne vi, ne zanosite se glupostima. VELESILA SMO ZA VAS - ZATO STO IMAMO TITULU "klemponju" koja se dobija za osvajanje najjaceg takmicenja Lige Sampiona. Vi kad osvojite neku titulu javite se???
G

Gostimirovic

pre preko 2 godine

Dbki :) KO JE IGRAO U POLUFINALU PRVOG ISTORIJSKOG SP U FUDBALU?? Ajd da cujem strucnjak???
d

dbkbi

pre preko 2 godine

@Gostimir To sto ste vi osvojili nema veze sa LIGOM sampiona, to je KUP sa 4 dvomeca protiv Dresdena, Grasshopersa i Rangersa sve je receno. Vise smo mi protivnika prosli do finala svjetakog, tako da ne spominji nikakvu ligu.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Dbki:) Kad je tako lagano bilo sto vi niste osvojili??? I sad umjesto 0 titula u nogometu imali kao mi bar 2 pehara (evropsku i svjetsku titulu) u tom sportu????
C

Cro

pre preko 2 godine

Uspoređivati seniorski nogomet sa U19 stvarno pametan tribaš biti, kao da uspoređuješ avion i biciklu 😂 igrajte taj nogomet za dicu a ovaj za odrasle ostavite nama Hrvatima ipak vi dalje grupne faze na Sp nikad niste prošli a mi igrali finale 😊
G

Gostimirovic

pre preko 2 godine

Cro :) Isto pitanje i za tebe! Ko je igrao u polufinalu prvog istorijskog Svjetskog Prvenstva u fudbalu???
C

Cro

pre preko 2 godine

Gostimirovicu crni Gostimirovicu mislim da je finale ipak veći doseg od polufinala 😊
G

Gostimirovic

pre preko 2 godine

Pa pogledaj sta si napisao. Nikad niste iz grupne faze izašli!! Zato te pitam. Isto tako titule su vece od finala. Kao sto vidis Srbija ima titule u fudbalu, a vi nemate. Sta cemo sad???
d

dbkbi

pre preko 2 godine

@Gostimir po cemu smo to mi 5 divizija, daj neki objektivan argument ili ne lupaj gluposti. Reprezentacija vam se sam slucajno svakih 10 godina kvalificira na neko natjecanje i tamo je promatrac. Igrali ste 3 rang lige nacija, pametnom sve jasno. Niti jedan vas igrac nije bitan u top 5 klubova.
W

Wat

pre preko 2 godine

Nista licno upereno protiv Hrvata, ali Sonego bi realno mogao odmah da batali reket kada je na domacem terenu uspeo da izgubi od lika koji je 279. igrac na listi. Cak i u toku meca je delovalo da su ne samo u istoj ravni, vec i da je Hrvat bolji. Sonego ciste lopte izbacuje u aut, u razmenama nije mogao da izdrzi ni po 5 udaraca.
G

Gostimir

pre preko 2 godine

Mi nemamo drugog igrača koji može dobit tog Goju.