Humanitarni tiket u podne: Nikola Vujović tipuje za romsku porodicu iz Novog Pazara

Vreme čitanja: 6min | čet. 17.01.19. | 07:38

Zanimljivi košarkaško - teniski miks igara bez Novaka ne bi bio to što jeste

Od rane zore po Australijan openu, sa Novakom, Congom, Zverevom i Šardijem zbog čijih egzibicija s “Humanitarnim tiketom” starujemo nekoliko sati ranije od termina na koji smo navikli. Ko je kriv?
Jasno, Nikola Vujović košarkaš Novog Pazara s koga odmah skidamo načelnu “krivicu”, a pripisujemo zasluge za veoma interesantan tiket čiji potencijalni dobitak po želji gosta namenjujemo jednoj od novopazarskih romskih porodica.

Pa da vidimo kako je rođeni Čačanin, dete grada kraljice igara, u nastavku Nikaola, sastavio kombinovani tenisko - košarkaški tiket jureći poziciju 151. na listi dobitnika najjače i najdugotrajnije akcije klađenja u plemenite svrhe.

Izabrane vesti

Krenimo od meča A. ZEVEREV - Ž. ŠARDI. Ovde pre svega, a kraj imena Aleksanra Zvereva stoji da je bez sumnje reč o jednom od favorita za osvajanje Australijan opena. On protiv Francuza vodi sa 2-1 u međusobnim okršajima, što treba posmatrati i na osnovu vremenske distance od prvog i jedinog Šardijevog slavlja. Naime, iskusni Šardi je pobedio Zvereva još 2015, a od tada Nemac preuzima kontrolu koja će se, praktično sigurno nastaviti i nadalje.

“Šardi će osvojiti više gemova od Zvereva uz trenutni hendikep koji iznosi (-8,5). Dakle, H2”, rekao je naš košarkaški gost na prvom paru.

A sada prelazimo na za nas najzanimljiviji par teniskog dana, odnosno susret ĐOKOVIĆ – CONGA. Pre svega treba znati da je Žo Vilfred Conga ubedljivo je savladao Martina Kližana sa 6:4, 6:4, 7:5(5) u prvom kolu Australijan opena. Time je zakazao duel sa najboljim reketom svih vremena Novakom Đokovićem. Očekivano, rutinski, bez poteškoća naš teniser je uoči nastupajućeg meča savladao Mičela Krugera sa  6:3, 6:2, 6:2 u setovima, pa ide na megdan Congi koga je sa po 2:0 u setovima dobijao u tri navrata od 2015. godine. Bez ikakvog dvoumljenja, Novak je favorit i ovoga puta, a treba se setiti i legendarnog susreta ovoga para u finalu 2008. godine kada je naš as osvojio prvi grend slem trofej u karijeri.

“Novak će pobediti, a zbir gemova prvog seta najmanje će biti osam, a najviše 12. Dakle, 1&1s 8-12...

Sada idemo do Kupa Turske, na utakmicu ALANJA – KASIMPAŠA. Gostujući sastav je makar po učinku iz Superlige jači tim. Ipak, valja znati da i Alanja u poslednjem periodu pokazuje zube, odnosno da izvlači remi partije, budući da ih u šampionatu ima čak tri vezane, od kojih je najznačajnija poslednja, koja je zabeležena u utakmici s vodećim Bašahšehirom. Dakle, gosti koji na poslednja tri meča igraju 5+ partije moraju da računaju na žilav otpor, možda i na povlačenje zbog sećanja na septembarsku pobedu Alanje od 1:2. Tako im se piše u Kupu Turske, a što se tiče broja golova, kladilački jako bitna statistička informacija glasi da na ovom paru makar do sada nije omanula GG3+ igra.

“Ovde igram na golove, odnosno biram igru 2+”,  rekao nam je košarkaš koji je igračku karijeru najviše gradio u popularnom Želu, kraj čačanske Železničke stanice, igrao u Estoniji, i mnogima ostao u sećanju kao basketaš prve klase.

S nim sada bet skener bacamo na Evroligu i utakmicu CSKA - BAJERN. Armejcima je preselo 18. kolo, pošto ih je Makabi iz Tel Aviva savladao sa 76:93. Rezultat sam po sebi govori koliko su Moskovljani grešili, pa je dobra igra protiv Bajerna gotovo neophodna za povratak morala ekipe. Neće to biti baš sasvim lako budući da su Bavarci u prošlom kolu savladali Milano nakon vezanih kiks partija sa Efesom i Panatinaikosom. Ipak, vredi znati da su sve stavke ranijih viđanja naklonjene ekipi CSKA koja je od 2012. godine pa do sada izlazila kao pobednik iz mečeva ovoga para. Armejci će zato i sada sigurno navaliti, jer realno i imaju na osnovu čega da tvde da su favoriti za pobedu na ovom meču.

“Igram jedinicu na moskovski CSKA”, siguran je kao pri zakucavanju košarkaš visok 210 centimetara koji je pre Novog Pazara igrao za estonski TTU Talin, OSE Lajonse iz Madjarske, užičku Slobodu, Zvornik, Smederevo, Slodes i naravno Železničar iz Čačka čije igralište je kompanija MOZZART novim ruhom kroz akciju “100 terena za jednu igru” opremila još 2017.

Sledi meč GRAN KANARIJA – FENERBAHČE. Ne zaboravimo da je Himki skinuo prvi, i za sada jedini skalp momcima Željka Obradovića. Gran Kanarija teško da može bilo šta u sličnom smislu da učini, naročito ako se zna da Španci u evropi imaju četiri vezana poraza, a da im ni u domaćem šampionatu ne cvetaju ruže. Fener zbog toga slovi za neprikosnovenog favorita iza koga stoji oktobarsko prvo kolo Evrolige u kome su Turci upravo ovog rivala savladali sa 20 poena razlike. Moguće je, odnosno nikakvo iznenađenje ne bi bila još jedna ubedljiva pobedu Fenerbahčea.

“Igram dvojku na Fenerbahče”….

Današnje tipovanje završavamo s mečom Australijan opena koje će se igrati u toku jutarnjih časova narednog dana. I to je po Vujovićevoj želji, koji na završnom tipu bira meč S. CICIPAS - N. BASILAŠVILI. Pre svega recimo da je Stefanos Cicipas jedan od najvećih talenata u svetu tenisa, ali čini se da ipak još nije sazreo za najveća dela. A to bi moglo da se vidi već u ovom meču protiv veoma opasnog Gruzijca, koji je samo pet mesta ispod Atinjanina na ATP lestvici.

“Igram na zbir gemova, odnosno da će ih biti više od ponuđene margine. To je igra MUG više od 36,5”, kladilački iskusno je zaključio naš Nikola koji je, to treba znati posle tri uspesne sezone provedene u inostranstvu došao u KK Novi Pazar. On igra uspešnu sezonu u kojoj je njegov tim uspeo da obezbedi završnicu Kupa Radivoja Koraca,  a trenutno se nalazi na drugom mestu KLS-a.

Pored košarke jako puno uspeha je imao u “jedan na jedan” i 3x3 basketu. U ovom prvom, Nikola 2013. postaje prvak Srbije, a iste godine predstavljao je Srbiju na svetskom finalu cuvenog turnira "Red bul king of the rok" u čuvenom zatvoru Alkatraz u San Francisku. Pre dve godine, zapravo 2016. igrao je na svetskom finalu istog turnira u Beogradu gde je zaustavljen u četvrtfinalu. Takodje Nikola je dosta uspesan i u basketu 3x3 gde je pobedjivao najbolje svetske ekipe u prethodnih nekoliko sezona. Osvojio je mnoge turnire ne samo u Srbiji nego i u inostranstvu.

I to bi bilo sve o impozantnoj sportskoj karijeri Nikole Vujovića koji namerava da uveća do sada ostvareni tranzit dobitaka kroz MOZZART plemenitu kasicu koji iznosi ni manje ni više nego 10.689.320 dinara. Na samom kraju, po svim običajima rubrike koja se nalazi u svom 952. izdanju, Nikola Vujović je putem “Humanitarnog tiketa u podne”, poslao poruku pemenitosti i preko Drine. Za koga je tipovao u BiH, proveravamo iz ovih stopa.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nikola Vujović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja “Mozaik prijateljstva - obrok ljubavi”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 5,70, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:00 7843 EVRL Cska - Bayern ki 1 1,15
Čet 21:00 7973 EVRL Gran Canaria - Fenerbahce ki 2 1,25
Čet 10:20 7809 GSM Djokovic N. - Tsonga J. kmb 1&1s 8-12 (33.5) 1,39
Čet 09:05 7810 GSM Zverev A. - J.Chardy h 2 (-8.5) 1,41
Pet 01:00 7906 GSM Tsitsipas S. - Basilashvili N. mug više (37.5) 1,69
Čet 16:30 5367 TUR K Alanyaspor - Kasimpasa ug 2+ 1,20
Ukupna kvota5,71
Kladi se

 

* Kvote u rubrici, kao i prikazane margine bile su dostupne u trenutku tipovanja i podložne su promenama. Takođe, moguće su promene u terminima teniskih mečeva!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaNikola Vujović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara