Novak Đoković
Novak Đoković

Ima dana kad ne vredi ustajati iz kreveta – Đoković ispao sa Indijan Velsa

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.03.19. | 08:43

Filip Kolšrajber slavio sa 6:4, 6:4

Naleti nekad takav dan. Ništa ne polazi od ruke. Baš takav danas je proživeo Novak Đoković, koji je takmičenje na Indijan Velsu završio u trećem kolu turnira izgubivši u noći između utorka i srede od Filipa Kolšrajbera sa 4:6, 4:6.

Nemcu svaka čast – igrao je odličan tenis. Mada je ovde utisak da je njegov prolaz u narednu rundu više Đokovićeva krivica no zasluga 39. tenisera sveta. Novak prosto nije imao svoj dan i bio je sasvim svestan toga, pa je posle izgubljenog prvog seta olupao i reket. Nažalost, nije tim gestom uspeo da izbaci nervozu iz sebe, pa su se greške nastavile i u drugom setu. Sa takvom igrom protiv raspoloženog Kolšrajbera poraz je bio neminovan. Prvi posle sedam uzastopnih pobeda nad istim rivalom.
Da budem iskren, nisam uživao u ovom porazu, posebno ne na ovom turniru, na turniru na kome sam u prošlosti imao dosta uspeha. Ali jednostavno se desi. Jedan od onih dna. I možeš samo da prihvatiš to i okreneš sledeću stranu“, rekao je 31-godišnji Srbin posle meča u kome je imao pet brejk šansi, ali je iskoristio samo jednu.

Izabrane vesti

Kolšrajber je prosto bio fenomenalan na servisu. Dobio je 72 odsto poena na svoj prvi servis, pa će zaslužeo u četvrto kolo u kome ga čeka 18. nosilac Gael Monfis. Đokovićevi planovi su se promenili.
Majami je sledeći turnir za mene, kad govorimo o singlu. Nisam još na najvišem nivou, ali polako gradim i nadam se da ću u Majamiju biti na vrhuncu“, rekao je Đoković.

Filip Kolšrajber je izabrao pogrešan dan da prekine crnu seriju od 11 poraza u 11 sudara sa igračima koji su u tom trenutku prvi na ATP listi.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Filip Kolšrajber

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara