Indijan Vels: Lajović i Krajinović za srpski kvintet u 3. kolu

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.03.19. | 12:00

Obojica naših tenisera se vode kao autsajderi pred mečeve druge runde

Trojica srpskih tenisera su se plasirala u 3. kolo Indijan Velsa: Novak Đoković, Laslo Đere i Miomir Kecmanović. Njima će u ranim jutarnjim časovima, po našem vremenu, pokušati da se približe Dušan Lajović i Filip Krajinović. Petorica Srba u trećem krugu, bio bi to spektakularan uspeh za naš tenis.

Posao za Dušana Lajovića i Filipa Krajinovića neće biti lak, jer obojica imaju status autsajdera u ovoj rundi.

Izabrane vesti

Dušana Lajovića očekuje duel sa Marinom Čilićem, desetim nosiocem na turniru. Hrvatski teniser, osvajač jednog grend slem turnira, nije u najboljoj formi ove sezone, ali svakako ima dosta bolji rejting od Srbina.

Dva puta u karijeri su se sastajali Čilić i Lajović i naš teniser nije uspeo da osvoji ni set. Najveća šansa za Dušana je što je Marin od Australijan opena odigrao samo jedan meč i to je poražen na startu turnira u Dubaiju od Monfisa. U prvom kolu Indijan Velsa je bio slobodan.

Pobednik ovog meča igraće u 3. kolu sa boljim iz duela Denis Šapovalov Stiv Džonson.

Filip Krajinović će takođe igrati protiv nosioca. Njegov rival je David Gofan, koji ima status 20. nosioca, a nekada je bio u prvih 10 na svetu.

Krajinović, ipak, ima veće šanse za uspeh, pogotovo što je ove godine, na turniru u Monpeljeu, pobedio Belgijanca sa 6:4, 6:4.

Ukoliko pobedi, Filip bi u 3. kolu igrao sa boljim iz duela Danil MedvedevMekdonald Mekenzi.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Dušan LajovićFilip Krajinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara