Indijan Vels: Uspeh karijere za Kecmanovića, sada ide na Đerea

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.03.19. | 21:34

Srpski derbi u 3. kolu američkog mastersa

Srpski derbi u 3. kolu Indijan Velsa! Sudariće se Laslo Đere i Miomir Kecmanović, koji su napravili veliki proboj na američkom mastersu.

Miomir Kecmanović je ostvario najveći uspeh u karijeri. Srpski tinejdžer se plasirao u treće kolo, čime je obezbedio novi skok na ATP listi. Miomir je sa lakoćom u dva seta isprašio Maksimilijana Mertera sa 6:3, 6:2.

Izabrane vesti

Nemac je bio favorit pre ovog meča, jer je i stariji i bolje rangiran na ATP listi, ali na terenu je Kecmanović bio gazda. Mladi srpski as čak nije uspeo ni da prođe kvalifikacije za Indijan Vels, međutim, kao „srećni gubitnik“ je dobio mesto u glavnom žrebu. I to je potpuno opravdao.

Laslo Đere je u fantastičnoj formi i nastavlja da deli lekcije. Srpski as je u drugom kolu Indijan Velsa savladao Gvida Andreocija sa 6:3, 6:4 .

Momak iz Sente je svakom pobedom sve bliži plasmanu među prvih 30 na svetu, a to znači da će biti nosilac na grend slemovima, što je rezultat koji na početku sezone nije mogao ni da sanja.

Velika je šteta što ćemo gledati srpski derbi u 3. kolu, ali to, makar, znači da ćemo imati sigurno bar jednog tenisera u šesnaestini finala mastersa.

(FOTO: Reuters)


tagovi

Laslo ĐereMiomir Kecmanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara