Komentari na vest

Italijan koji je došao u centar pažnje zbog Novaka sada pokušava da bude duhovit

h

hyper mass

pre 24 dana

Ako ovo nije razlog za objavu rata Italiji i njenim saveznicima,ja stvarno ne znam šta je.
h

halo

pre 24 dana

On nije duhovit, ali bitno da nas je Nolo poobarao sa nogu neviđenom šalom sa kacigom.
Đ

Đukin fan

pre 24 dana

Govedo zabarsko,uprtio ranac 10 kg ko da je u školu u prirodi pošo!!!Mlatara s onih stepenica nad prolazom na inace ruini od stadiona,gde organizatori stipse drže razvalinu bez centa ulaganja godinama!!!Naravno ispadaju flaše i vrv ko zna šta sve pravo na igrače,rasulo organizacije i nikakvo obezbedjenje!!!Budali zabraniti prilaz stadionu a i svim drugim sportskim borilistima a Novak da s advokatima sedne i tuzi organizatore za debelu odštetu!!!Drze turnir 1.000 a raspad na sve strane.Rim jeste grad istorije i arheooogije,na ruinama živi i milijarde bere od turizma ali ovaj haos je realno u sportu nedopustiv!!!
Đ

Đere5322

pre 24 dana

Pa ako nije ni duhovito a ni bitno što vi kao sportske novine objavljuje ovakve stvari. Prvo napišete pa onda kritikujete a od toga vam zavisi posao. Slava Bogu divni ljudi koji ovo pročitate i samo sa verom u Boga. Sportski pozdrav
O

Ok

pre 24 dana

Tuziti ovog sarenobojnog koji je ovim zelelo da se exponira. Kakva slucajnost, neka se izvinjava u zatvoru. Nema razlike u cinu sa onim ubadanjem Monike Seles. Zloba, zavist, ovo ima veze sa politikom.