Kirjosov šou izludeo Nadala! Rafa: Taj ne poštuje ni publiku, ni rivale, ni sebe (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.02.19. | 09:39

Španca mnogo zaboleo poraz u Akapulku...

Kad god igra spektakl je zagarantovan, na ovaj ili onaj način. Nik Kirjos, jedan od najvećih čudaka (nećete pogrešiti ni ako pročitate ludaka) na ATP turu tukao je Rafu Nadala noćas u Akapulku i obezbedio plasman u četvrtfinale prestižnog turnira, gde ga čeka Stan Vavrinka - 3:6, 7:6, 7:6!

Bio je Australijanac grčkog porekla na ivici ambisa, gotovo da ga je Španac rutinski odrađivao, a onda je nešto samo "kvrcnulo" u toj ludoj glavi i - preokret o koji će se pamtiti, a sveukupno jedan od najuzbudljivijih, ako ne i nejuzbudljiviji meč dosadašnjeg toka sezone. Razmišljao je Kirjos u jednom momentu čak da preda, međutim onda je uspeo da spreči brejk na startu drugog seta i od tada je krenula ludnica. 

Izabrane vesti

Kada je izbiorio taj-brejk bilo jasno da je favorit, jer Rafa jednostavno ne ume da dobije taj-brejk protiv ovog momka. Svaki je do sada izgubio?! Pošto je Kirjos poveo sa 5:0, bilo je jasno da će tako biti i ovoga puta.

U odlučujućem setu Nadal ne koristi čak pet brejk lopti i Australijanac opet dolazi na svoje, taj-brejk. Njegova meka. Španac zapinje iz petnih žila, ima i tri meč lopte. Ne vredi. Kirjos je opustio ruku i uživao. A uživala je i publika u njegovim i Rafinim potezima. Na kraju, Kirjos je sve začinio svojim prepoznatljivim kontroverznim ponašanjem koje je podrazmevalo i prozivanje Nadalovih navijača.     

Posle tri sata velike borbe.

Rafa je posle meča bio vrlo nervotan. Možda i razumljivo posle svega...
“On je igrač neverovatnog talenta! Mogao bi da osvaja grend slem turnire, da se bori za prvo mesto na svetu, ali ne. Nedostaje mu poštovanja prema publici, prema rivalima i prema sebi. Zato je tu gde je sada", kazao je Španac. 

"Najveća tuga posle ovoga za mene nije poraz, već to što sutra neću moći ovde da igram, pred ovim sjajnim navijačima“, dodao je Rafa.

 


tagovi

Rafael NadalNik Kirjos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara