Kolaps na teniskom terenu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.03.19. | 12:12

Nikola Kun je u Mjamiju sinoć prvo propustio osam meč lopti, a onda je sve otišlo dođavola

Čak osam propuštenih meč lopti, velika tenzija, vrućina i vlaga verovatno su uticali na to da mladi Španac austrijskog porekla, Nikola Kun kolabira sinoć na terenu na mastersu u Majamiju zbog čega je bio primoran da preda meč starijem bratu Aleksandera Zvereva, Miši.

Izabrane vesti

— Tenis en Movistar+ (@MovistarTenis) March 20, 2019

Premoreni tinejdžer je potpuno izgubio snagu u trećem setu pri rezultatu 6:4, 5:7 i 2:2, te zbog jakih grčeva nije nakon pada upošte uspevao da se pokrene. Scena koja nam stiže sa Floride je zaista nadrealna i potresna, ali pokazuje na šta su sve ti momci spremni ne bi li pobedili.

Ali, telo ponekada jednostavno kaže da je dosta i isključi se, ne bi li sprečilo velika oštećenja. A to se mladom Kunu upravo i desilo, te je naučio i veliku lekciju - da mora da sluša svoje telo. Jer ako mu se nešto ovako dešava sa 19 godina, bolja mu je da menja pobedničku filosofiju i prilagodi je.

Inače, ovo je prva pobeda Miše Zvereva u 2019, a protivnik u drugom kolu glavnog žreba drugog mastersa sezone mu je 17. nosilac, sve bolji Gruzijac Nikoloz Basilašvili.

***kvote su podložne promenama

FOTO: Twitter printscreen


tagovi

Majami mastersMiša Zverev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara