"Kraj za Anu"
"Kraj za Anu"

KRAJ: Ana Ivanović ispala sa US Opena!

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.15. | 19:03

Srpkinja poražena od Dominike Cibulkove sa 2:1 u setovima. Bojana Jovanovski uspešno startovala

Kraj za AnuAna Ivanović poražena je već u prvom kolu US Opena. Od nje je bolja bila Slovakinja Dominika Cibulkova sa 2:1 u setovima - 6:3, 3:6, 6:3. Pedeseta teniserka sveta iznenadila je sedmu teniserku na svetu i tako povela sa 3:2 u međusobnim okršajima.

Nije moglo bolje da počne po Anu. Već u prvom gemu bje napravila brejk, ali je onda do kraja seta uspela da dopusti nezgodnoj Slovakinji čak tri brejka! Problem sa servisom bio je očigledan, i to je osnovni razlog ovog poraza, pored nervoze u igri.

Izabrane vesti

Drugi set je počeo egalom, ali je u drugom servis gemu Ana ponovo dopustila brejk protivnici , ali je zarazliku od prvog seta uspela da se vrati u igru i da sa pet vezanih gemova osvoji drugi set.

Bravo Bojana! Ubedljiva Jovanovski u drugom kolu US Opena

Uspela je Ana da uzme brejk na startu drugog seta Slovakinji I činilo se da je prelomila meč u svoju korist, ali Cibulkova je potom preuzela kontrolu i uspela da se plasira se u drugo kolo poslednjeg grend slema u sezoni gde je čeka pobednica duela između Džesike Pegula koja je bila bolja od Alison van Utvajk (2:0).

VTA - Rezultati

Aruabarena - Jovanovski 0:2

Kenin - Duke Marino 0:2

Kontave - Delakva 2:0

Pegula - Van Ujtvank 2:0

Pereira - Makarova 0:2

Sinjakova - Radvanjska 0:2

(FOTO: Action images)


tagovi

WTAUS openDominika CibulkovaAna Ivanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara