Krunićeva bez četvrtfinala Budimpešte

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.02.18. | 12:48

Larsonova bolja u dva seta od srpske teniserke. Nastavljaju se današnji dueli na Dunavu, dok nas u Dubajiu večeras očekuju odlični mečevi: Muguruza - Garsija i Kasatkina - Vesnina

Najbolja teniserka Srbije, Aleksandra Krunić zaustavljena je u drugom kolu WTA turnira u Budimpešti (tvrda podloga, 226.750 dolara).

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 13.35 7752 WTA Vekic D. - Bonaventure Y. ki 1 1,80
Čet 17.30 7983 WTA Kasatkina D. - Vesnina E. tb da 3,40
Čet 16.05 8098 WTA Muguruza G. - Garcia C. ug1s 10+ 2,11
Ukupna kvota12,91

Izabrane vesti

Devojku iz Moskve, trenutno 49. reket sveta savladala je Johana Larson sa 2:0, po setovima 6:3, 6:1. Šveđanku, 84. igračicu na svetskoj lestvici čeka težak zadatak za prodor u polufinale pošto će joj protivnica biti ili Slovakinja Dominika Cibulkova ili Belgijanka Kirsten Flipkens. Naravno, radi se o dve vrhunske teniserke. Za plasman u drugo kolo Krunićeva je zaradila 3.400 evra i 30 WTA poena pošto je prošle godine zaustavljena još u kvalifikacijama.

Nakon sudara između Cibulkove i Flipkens, sledi potencijalno veoma interesantan meč između Done Vekić i Isaline Bonaventure. Kvota na pobedu atraktivne Hrvatice je 1,80, a treba očekivati njen trijumf i prodor u četvrtfinale.

Na drugom WTA turniru koji se održava ove sedmice, u Dubaiju, večeras su na programu dueli koji obećavaju dosta uzbuđenja. Garbinje Muguruza treći put u životu ukršta reket sa sedmom igračicom sveta, Karolin Garsija. Ovde treba očekivati napet meč, a favorit je naravno Špankinja.

Posle njih u pustinji se igra ruski derbi koji bi takođe mogao da bude uzbudljiv. Mlada Darija Kasatkina ide na iskusnu 31-gpdišnju Jelenu Vesninu koja je slavila u jedinom njihovom dosadašnjem duelu i to pošle godine. Ovde je ipak favorit Kasatkina, ali bi možda ovde trebalo rizikovati i gađati Vesninu.

(foto: Starsport)


tagovi

Aleksandra KrunićWTA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara