Kudla nema šanse, smeši se novo finale

Vreme čitanja: 2min | sub. 23.06.18. | 09:32

Švajcarac blizu 99. titule u karijeri

Subota je dan za polufinalne mečeve na ATP turniru u Haleu. Prvi će na travu Rodžer Federer i Denis Kudla, a potom na teren izlaze Borna Ćorić i Roberto Bautista Agut.

Kako se od Federera, prvog tenisera sveta očekivalo da stigne do ove faze, to sigurno ne može da se kaže za 109. igrača planete. Švajcarac je višestruki pobednik turnira u Haleu, a u okviru četvrtfinalnog susreta Federer je u dva seta bio bolji od Ebdena. Osminu finala rešio je u tri seta protiv Pera, dok je u prvoj rundi bio bolji od Bedenea. Sa druge strane, Amerikanac Kudla je najpre izbacio kvalifikanta Lacka, potom Cicipasa, da bi u četvrtfinalu porazio Sugitu i sve njih pobedio je bez izgubljenih seta.

Izabrane vesti

Federer i ove sezone dominira, bar kada su u pitanju brze podloge. I ove sezone preskočio je sve turnire koji su se igrali na šljaci kako ne bi gubio energiju, jer je svestan da ne može da parira Nadalu. Rodžer je u dobroj formi. Ostvario je 21 pobedu i samo dva poraza. Švajcarac je u dosadašnjoj karijeri uspeo da osvoji 98 titula, od kojih su tri iz ove sezone.

Pored plasmana u ovo polufinale kao uspeh Kudle iz ove sezone možemo da posmatramo i prolaz u drugo kolo Australijan opena. Prilično tanko, zar ne? Zato i očekujemo da Federer slavi i uz hendikep u broju osvojenih gemova.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 11:35 7698 ATP R.Federer - Kudla D. h 1 (-4.5) 1,75
Ukupna kvota1,75

ATP HALE - POLUFINALE

Subota
11.30: (1,05) Federer - Kudla (7,70)
14.00: (1,80) Ćorić - Bautista (1,90)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

atp haleRodžer Federer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara