Lajović à la carte

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.05.18. | 10:15

Nastavljaju se dva ATP turnira u podnožju Alpa, a naš as bi danas trebalo da ima lak posao u Lionu

Tekući ATP turniri u Lionu i Ženevi, čije je glavna uloga zapravo zagrevanje tenisera za Rolan Garos koji počinje u nedelju 27. maja odlična su prilika da se popune tiketi koji su poslednjih dana naglo "smršali" zbog slabije ponude fudbala. Samim tim je i prilika da u ovom delu godine kladilački "provežbamo" i ostale sportove, osim najpopularnijeg.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 16:05 8263 ATP S.Wawrinka - Donaldson J. tb da 2,29
Sre 15:05 7902 ATP S.Johnson - L.Rosol ki 2 2,90
Sre 11:05 7905 ATP D.Lajovic - Horansky F. hs 1 (-1.5) 1,45
Sre 13:55 7906 ATP J.Sock - Fritz T. ts tri 2,34
Ukupna kvota22,53

Izabrane vesti

Tako nam beli sport i danas pruža mogućnost da se poigramo sa kvotama, a među mečevima koji su nas zainteresovali je duel drugog kola turnira u Francuskoj između Dušana Lajovića i Filipa Horanskija. Naš as je veliki favorit protiv praktično nepoznatog češkog tenisera, kvalifikanta koji je ovo takmičenje započeo na 334. poziciji na ATP listi. Od ostalih mečeva koji se igraju danas u Lionu interesantan je i duel dva američka "bombardera", Džeka Soka i Tejlora Frica. Ovaj prvi je favorit, mada je Fric tekuće sezone u Hjustonu, takođe na šljakastoj podlozi pobedio te je trenutno 2-1 za Soka. Ovde verujemo u nastavak tradicije među njima i veoma težak meča sa mnogo poena, gemova, setova...

Kompletan raspored 5. dana turnira u Lionu pogledajte na LINKU

Sa druge strane Alpa, u Švajcarskoj kiša je napravila ozbiljnu pometnju juče te danas ponovo treba da nastupi prva zvezda turnira, Sten Vavrinka. Švajcarski as se vratio nedavno na tur nakon oporavka od operacije kolena, ali je ispao već u prvom kolu mastersa u Rimu. Zato je uzimanje specijalne pozivnice u Ženevi pametna odluka, ne bi li koliko-toliko uspeo da vrati formu za RG. A prva prepreka danas mu je opasni Amerikanac Džared Donaldson.

"Džared je veoma opasan igrač, strašno jaka udara lopticu i ako ga krene teško ga je zaustaviti.", najavio je ovaj susret Vavrinka koji je slavio sa 2:1 na jedinom njihovom dosadašnjem odmeravanju, pre dve godine na mastersu u Sinsinatiju. Ovde očekujemo takođe napet meč, ali i pobedu domaćeg asa.

Potencijalno iznenađenje moglo bi da se javi na meču između Stiva Džonsona i Lukasa Rosola. Amerikanac je apsolutni favorit, ali nije majstor igre na šljaci, te bi Čeh mogao da iznenadi i progura kvotu 2,90.

Kompletan raspored 5. dana turnira u Ženevi pogledajte na LINKU

 ***kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Dušan Lajovićsportsko klađenjebet analizaSten Vavrinka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara