Lajović za sat i po za 1:0

Vreme čitanja: 1min | pet. 01.02.19. | 10:58

Srbija povela protiv Uzbekistana u Dejvis kup kvalifikacijama

Dobro je počelo novo izdanje Dejvis kupa za našu reprezentaciju koja nakon prvog susreta protiv Uzbekistana vodi sa 1:0.

Prvi poen našem timu je doneo naš drugi reket, Dušan Lajović koji je sat i po igre na tvrdoj podlozi terena u Saksovat sportskom kompleksu u Taškentu slavio protiv Sanđara Fajzijeva 2:0, po setovima 7:6 (3) i 6:3.

Izabrane vesti

Lajović nije odigrao savršen meč, daleko od toga, mučio se u prvom setu protiv 593. tenisera sveta ne uspevši da mu oduzme servis, ali kada ga je rešio u taj-brejku, posle je bilo mnogo lakše. Pobedi se svakako u zube ne gleda. Naredni meč u Taškentu igraju Denis Istomin i Filip Krajivoić, što bi moglo da bude intenzivno, zanimljivo odmeravanje.

U subotu od 09.00 po srednjoevropskom vremenu prvo na terene istrčavaju dublovi, a najavljeni su za Kazahstan Fajzijev i Istomin, a za Srbiju Viktor Troicki i Nikola Milojević, nakon čega slede singlovi Lajović - Istomin i Fajzijev - Krajinović.

Reprezentacija koja prva stigne do tri pobede ide na završni turnir novog izdanja Dejvis kupa koje se igra u novembruu u Madridu.

FOTO: Reuters


tagovi

Dušan Lajović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara