Laslo Đere samo neka dere!

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.05.18. | 11:00

Pred našim teniserom danas je drugo ATP polufinale, i to u Istanbulu protiv 12 godina starijeg Džazirija

Dok Novak Đoković čeka početak mastersa u Madridu gde u prvom kolu odmerava snagu sa Keijem Nišikorijem, a Dušan Lajović takođe u prestonici Španije bije kvalifikacione bitke, Laslo Đere protivnike u Istanbulu "dere".

Naš Dejvis kup reprezentativac će danas pokušati da ostvari najveći uspeh u karijeri i da se plasira u finale ATP turnira. A setimo se samo da je došao u Istanbul sa vezanih 10 poraza... Mladi, 22-godišnji as iz Sombora, koji je imao fantastičnu juniorsku karijeru okrunjenu 2013. titulom na čuvenom Orandž Bolu, danas će ne pre 18 časova po srednjoevrospkom vremenu odmeriti snage sa najboljim arapskim teniserom, Malekom Džazirijem. Iskusni Tunišanin je već osetio šta zna naš Laci pre dve godine u Meksiku kada su se i jedini put sastali.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 16:05 7715 ATP J.Chardy - T.Daniel 1s/k 2-1 6,00
Sub 18:05 7751 ATP M.Jaziri - Djere L. tb da 2,75
Ukupna kvota16,50

Problem kod Lacija bi mogao da bude "zamor materijala" pošto je odigrao tri veoma teška meča, mada su na njegovoj starni mladost i želja da se konačno dokaže na velikoj sceni. Za one kladioce koji vole bizarne detalje evo jednog - svi protivnici Lasla Đerea na Bosforu imaju preko 30 godina i to redom - Denis Istomin 31, Andreas Sepi, isto kao Džaziri 34, te Paolo Lorenci 36!

Pre Đerea i  Džazirija na teren u turskoj prestonici istrčava drugi polufinalni par koji čine Japanac Taro Danijel, koji je nedavno u Indijan Velsu pobedio Đokovića i Francuz Žeremi Šardi koji je u drugom kolu bio bolji u tri seta od Lajovića. Zaista je teško tu odrediti favorite, ali verujemo ipak u iskustvo Evropljanina, ako i nagli pad forme momka rođenog u Nuujorku. Taro je, naime doiveo sudbinu praktično svih protivnika Noleta koji su ga savladali - a to je dfa ne mogu naon toga bukvalno da se saberu. Posle Novaka, a pre Istanbula Japanac je zabeležio samo jedan trijumf uz tri poraza.

Turnir u Istanbulu je najniže ATP 250 kategorizacije, igra se na otvorenom na šljaci, a nagradni fond je 426.145 €.

***kvote su podložne promenama

Foto: Star sport


tagovi

Laslo ĐereATPATP Istanbulsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara