Lepa Karolina preživela napad letećih mrava, ali ne i drugo kolo, Serena bez problema

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.07.18. | 19:00

Druga nositeljka se borila sa insektima i Makarovom na Vimbldonu, ali se nije izborila. Mlađa sestra Vilijams prepustila samo pet gemova Bugarki Tomovoj

Karolina Voznijacki je propša pravu golgotu u drugom kolu Vimbldona, ali je nije "preživela". Devopjka koja je ove godine konačno u Melburnu uzela prvu grend slem titulu. uspela je da se vrati u trećem setu meča protiv Ekatarine Makarove od 1:5 u gemovima, uspevši da spasi čak četiri meč lopte. Ipak, izgubila je snagu te jepoklekla u 12. gemu zaključnog dela meča za konačnih 6:4, 1:6 i 7:5 za Ruskinju.

Za vreme meča dogodio se i jedan bizaran, neobičan detalj pošto su lepu Karo napali leteći mravi!?

Izabrane vesti

"Sve vreme mi lete oko glave i sleću na ruke! Plaše me! Jel možete nešto da uradite, da ih isprskate ili već nešto? Ovo je smešno! Puna mi je kosa, hoću da igram, a ne da jedem insekte", požalila se sudiji palovokosa devojka iz Odenzea kloja je bila postavljena za drugu nositeljku.

Sada se njen deo žreba prilično "otvorio" te treba očekivati dalja iznenađenja, a Karolinina današnja protivnica u trećem kolu ide na iskusnu Čehinju Lusi Safarovu koja je u dva seta bila bolja od Poljakinje Agnješke Radvanjske.

Nešto ranije svoj posao je onako kako ona najbolje na svetu radi završila Serena Vilijams. Snažna Amerikanka je sa 6:1 i 6:4 bila bolja od Bugarke Viktorije Tomove i sada čeka pobednicu odmeravanja između Nemice Tatjane Marije i "naše" Francuskinje Kristine Mladenović.

Foto: Action IMAGES


tagovi

Karolina VoznijackiSerena Vilijams

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara