Lud preokret Krunićeve za trijumf nad Svitolinom

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.09.18. | 12:50

Srpska teniserka nakon 0:6 i 0:3 savladala šestu igračicu sveta na prestižnom turniru u Pekingu

Naš prvi ženski reket, Aleksandra Krunić možda nije jedna od najboljih na svetu, ali je zato borac svetske klase što je dokazala i ovog prepodneva u Pekingu.

Naime, srpska Moskovljanka je u prvom kolu prestižnog Premijer mandatori turnira u Pekingu napravila veliki preokret protiv šeste igračice sveta, Eline Svitoline. Ukrajinka je dobila prvih čak devet gemova, da bi potom poptuno neočekivano bila poražena rezultatom 6:0, 4:6 i 6:7 (4) za dva sata i tri minuta igre.

Izabrane vesti

Ruku na srce, Svitolina u poslednje vreme nije u dobroj formi pošto ima za sada nepoznatih zdravstvenih problema pa je i sam priznala da nekontrolisano mršavi. Ako je tako, jasno je da je u velikom problemu i da jednostavno nema dovoljno snage.

Aleksandra Krunić u drugom kolu čeka bolju iz susreta između Belgijanke Alison Van Ujtvank i kvalifikantkinje. Naša tensierka u Pekingu učestvuje i u dublu gde u prvom kolu u paru sa Čehinjom Katerinom Sinjakovom igra protiv veoma atraktivne britansko-kineske kombinacije koju čine Džoana Konta i Šuaj Ženg.

FOTO: Action Images


tagovi

Aleksandra Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara