Maler od čoveka… Del Potru stradalo koleno!

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.10.18. | 20:41

Argentinac završio sezonu

Sreća je opet okrenula leđa Huanu Martinu del Potru. Argentinski teniser je po svemu sudeći završio sezonu zbog nove povrede.

Malerozni Argentinac se ove sezone vratio u životnu formu, došao i do finala US Opena, obezbedio plasman na završni Masters Kup u Londonu, ali će ga skoro sigurno propustiti.

Izabrane vesti

Argentinac se povredio u meču trećeg kola Mastersa u Šangaju protiv Borne Ćorića i posle prvog seta je morao da pred meč. Najnovije informacije govore da je došlo do pucanja čašice u desnom kolenu.
“Veoma težak momenat za mene. Osećam se tužno. Ovo je težak udarac koji me ostavlja bez snage. Zaista nisam ovo očekivao, muka mi je i od same pomisli na novi proces oporavka”, rekao je Del Potro.

Nema zvaničnih podataka o procesu i dužini oporavka, ali za tu vrstu povrede je predviđen oporavak između tri i šest meseci. Dakle, ne samo da će popularni Delpo propustiti finiš ove sezone, već i početak naredne.

Šteta, baš šteta… Argentinac je imao mnogo problema sa povredama tokom karijere. Najviše su ga mučili zglobovi šake koje je povređivao nekoliko puta. Zbog povreda je često pauzirao i nije ostavrio karijeru kakvu je mogao.

(FOTO: Action images)


tagovi

Huan Martin Del PotroATP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara