Mari na vetrometini i Novakovo razigravanje

Vreme čitanja: 2min | uto. 19.06.18. | 10:07

Na turniru u Kvinsu danas na travu istrčavaju dva velika asa

Dok su bili zdravi, dominirali su. Rodžer Federer i Rafael Nadal su mogli samo da ih gledaju i dive se. A onda su došle povrede i sve zaustavile.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 14:30 8139 ATP Djokovic N. - Millman J. mug manje (19.5) 2,20
Uto 15:55 7851 ATP Kyrgios N. - Murray A. hs 1 (-1.5) 1,95
Uto 17:50 7859 ATP Evans D. - Mannarino A. 1s/k 1-2 6,00
Ukupna kvota25,74

Izabrane vesti

Ovde je, naravno reč o Novaku Đokoviću i Endiju Mariju. I dok se naš as već nalazi na koloseku povrataka u vrhunsku formu, Škot tek počinje. Operacija kuka ga je odvojila od terena skoro pa godinu dana, pošto je poslednji meč na ATP turu odigrao u četvrtfinalu prošlogodišnjeg Vimbldona. Ali danas se vraća i to na turniru u Kvinsu gde negde oko 16 časova igra meč prvog kola protiv Nika Kirjosa. Naravno, ovde treba očekivati laku pobedu fantastičnog Australijanca.

Pre njih na Centralni teren teniskog kompleksa na obodu Londona istrčavaju Đoković i malo poznati Džon Milman. Biće to prvi sudar Srbina i Australijanca i nimalo naivan protivnik koji može da blesne sa vremena na vreme. Trenutno 63. igrač sveta ipak ne bi trebalo da pravi probleme Beograđaninu koji je poznat kao odličan igrač na travnatoj podlozi, što je uostalom i dokazao osvojivši tri Vimbldona, ali i Istborn prošle godine. Verujemo u brzu i efikasnu predstavu našeg asa.

Za razliku od ova dva meča, gde je favorit jasan, meč između Adrijana Manarina i Denijela Evnasa nije tako lak za prognoziranje. Francuz  je trenutno 26. na svetu i to dovoljno govori u kakvoj je formi, dok se Englez tek vratio na teren nakon suspenzije zbog pada na doping testu prošle godine (kokain). Ovde pak očekujemo tesan meč, možda i u tri seta, ali svakako sa većim brojem gemova u prvom delu susreta.

Kompletan raspored 4. dana turnira u Kvinsu pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

bet analizasportsko klađenjeEndi Mari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara