Nadal ne da ni set

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.01.19. | 12:56

Španac rutinski savladao domaćeg igrača Metjua Ebdena i plasirao se u treće kolo Australijan opena. Dimitrov se namučio protiv Urugvajca Kuevasa

Nakon druge, ubvedljive pobede, ovaj put nad nezgodnim Metjuom Ebdenom, može se slobodno reći da je Rafael Nadal fizički sasvim OK, to jest da nema većih problema sa povredama koje su ga od septembra do takmičenja u Melburnu držale van terena. Španac je delovao sigurno, odlično se kretao i diktirao tempo za trijumf od 6:3, 6:2 i 6:2.

RASPORED I REZULTATI MEČEVA TREĆEG DANA AO

Izabrane vesti

Domaća publika koja je mahom podržavala lokalnog heroja nije mogla da pomogne svom miljeniku pošto je Španac nakon malo probelma na početku, čvrsto držao dizgine meča u svojim rukama. Za prodor u osminu finala treći reket sveta će se za dva dana boriti sa pobednikom susreta između još jednog Australijanaca, fantastičnog tinejdžera Aleksa de Minora i Švajcarca Henrija Laksanena.

ATP ŽREB

U treću fazu takmičenja prošao je i Bugarin Grigor Dimitrov koji je nakon velike borbe bacio na pleća iskusnog Urugvajca Pabla Kuevasa rezultatom 6:3, 6:7 (5), 6:3 i 7:5. Sledeći protivnik polufinalisti melburnškog grend slema će biti Italijan Tomas Fabijano.

FOTO: Reuters


tagovi

Rafael NadalAustralian Open

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara