Komentari na vest

Najluđa glava svetskog tenisa: Jedino ja mogu da zaustavim Đokovića na Vimbldonu

1

101

pre 11 meseci

Ako je Novak zdrav i motivisan, niko ga nemoze zaustaviti. Pobedit ce bez izgubljenog seta.
G

GOAT ERA 2007-2023

pre 11 meseci

Ovakva era tenisa nikad više. Djole 23 GS, Nadal 22 GS, Federer 20 GS. Može da dodje ko god hoće u budućnosti i osvoji 50 GS ako može, džaba. Najjača era tenisa. Mnogi potcenjuju i Sir Andy Murraya a on je igrao npr 11 GS finala, dva olimpijska zlata ima. Pa Wawrinko 3 GS turnira, samo mu Wimbledon fali da kompletira taj Career GS. Potpisujem da bi se zdravi Del Potro igrao sa ovim next genovima. Ferrer zid od igrača, Tsonga fantastičan atleta, Berdych... Kad se povuku i poslednji pravi majstori tenisa, a tu pre svega mislim na Nadala i Djokija, ovi klovnovi tipa Runo i Alcatraz će biti smešni i sami sebi.
G

Gaizka

pre 11 meseci

Nije daleko od istine. Prethodna dva finala na Wimbledonu su bili Kirjos i Beretini, toliko o novoj generaciji i travi. E sad, druga je stvar što ni Kirjos nema nikakvu šansu da ga izbaci :D Eventualno u uvodnim rundama dok se Novak uigrava. Posle u drugoj nedelji turnira nema niko šansu da ga izbaci.
L

Ludi Linac

pre 11 meseci

Hahahahhahahahahahahahahahahahahhahahaahhahahahaahhahahahahaha !!!!!!!!!!!
S

Svilanjac

pre 11 meseci

Kirjos je gledao djokovic nude na Google pa se primio

Bojank91

pre 11 meseci

slabo kapirate sarkazam
O

Opaaa

pre 11 meseci

Najluđa (što se tenisa tiče, protraćio ono šta mu je Bog dao, da je bio ozbiljniji postao bi paklen igrač, servis, forhend sa osnovne linije, kretanje, sve je to mogao da iskoristi maximalno, ali...), ali ujedno i jedna od pametnijih glava koja kaže šta misli, a ne šta mu drugi kažu (nametnu).
I

Ivan OL 91

pre 11 meseci

Prvi teniser koji je spomenuo koliko bi potencijalno mogao da ima da mu je dozvoljeno da igra. Vimbldon 2020. koji je otkazan bio bi prvi favorit kao i na AO prošle godine. Tu je i US Open 2022. za koji ne kažem da bi osvojio, ali kako se turnir odvijao mislim da bi i tu bio favorit.

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

Ne zaboravi diskvalifikaciju 2020.
g

gost29

pre 11 meseci

Lepo si ga zaustavio prosle godine u finalu.
a

ako si

pre 11 meseci

ti jedini onda mogu da mu daju trofej odmah!
B

Brundo

pre 11 meseci

Tesko.Prosle godine u finalu je Kirijos imao 30 asova pa cak ni to nije bilo dovoljno da pobedi Djokovica.Sa takvim servisom bi Kirijos pobedio 99 od 100 tenisera.Djokovic nije medju njima.
p

perhano

pre 11 meseci

Nole je veliki šampion, tu nema dileme, ali setimo se malo početaka, pa i ne baš samih početaka. Počevši od silnih predaja mečeva, pa do one situacije i ljutnje na Rodika, koji je samo jako duhovit lik, a Nole to nije znao da prepozna. Nole je sa godinama evoluirao, kako igrački, tako i ljudski, pa i u PR-u. Zna kad gde kako i šta treba da kaže. To je veliki uspeh za momka koji je ipak pre svega sin jedne neopevane sirovine, Srdjana Djokovića.
.

.....

pre 11 meseci

S kim se grudvas ludi?

vladarizsenke71@gmail.com

pre 11 meseci

I Nole je jako duhovit pa mnogi onda nisu najbolje prihvatili njegove sale.
V

Violator

pre 11 meseci

Dečko je u pravu za sve što je rekao. Ako bude pokazao nivo forme koji je imao prošle godine na Vimbldonu, on če stvarno biti najteži protivnik Đokoviću.
G

Gix

pre 11 meseci

on može,al neće namerno
k

kafic

pre 11 meseci

Ne volim Noleta, volim aljbansko primorje.
R

R3spect

pre 11 meseci

Kakva kraljina je ovaj Kirjos. Brat nas.