(©Reuters)
(©Reuters)

Neće biti telefoniranja u Parizu: Fokina sprečio susret Đokovića i Šeltona

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.10.23. | 16:00

Novak još čeka ime prvog rivala

Najveće interesovanje svetskih medija kada je obavljen žreb za masters u Parizu izazvao je eventualni duel Novaka Đokovića i Bena Šeltona u trećem kolu.

Srpskom asu je na US openu zamereno da je nakon pobede nad mladom američkom nadom provicirao Šeltona imitirajući njegov „pozdrav“ kada dobije meč – protivniku spusti slušalicu. Nakon trijumfa, Novak je to uradio i to je odmah privuklo pažnju svetskih medija.

Izabrane vesti

Do novog njihovog susreta neće doći u Parizu. Šelton je ispao u prvom kolu mastersa u Gradu svetlosti, izbacio ga je uvek i svima neugodni Alehandro Davidovič Fokina – 7:6, 5:7, 6:3. Posle dva tesna seta odluka je pala u trećem, kada je Španac uspeo da napravi brejk i povede 4:2 i potom sačuva tu prednost do kraja. Fokina će u 2. kolu igrati sa Talonom Griksporom.

Što se tiče Novaka Đokovića, on i dalje čeka ime rivala u 2. kolu, pošto je u prvom slobodan. A, protivnik će mu biti pobednik meča Miomir Kecmanović – Tomas Ečeveri.

Prolaz u drugo kolo izborio je Aleksandar Bublik, koji je sa 6:3, 6:4 eliminisao Frensisa Tijafoa, dok je Roberto Bautista Agut izbacio Jižija Lehecku – 6:4, 6:2.


tagovi

Alehandro Davidovč FokinaBen ŠeltonNovak ĐokovićATP Pariz

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara