Nije to onaj Novak - Đoković ekspresno ispao u Majamiju

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.03.18. | 21:12

Francuz Benoa Per u drugom kolu bio prejak za nekada prvog tenisera sveta

Novaku Đokoviću nikako da krene. Nekada najbolji teniser sveta je već u prvom kolu završio takmičenje na ATP turniru u Majamiju čiji je, inače, rekorder sa šest osvojenih titula. Koban po srpskog tenisera u drugom kolu bio je Francuz Benoa Per koji je slavio u dva seta - 6:3, 6:4.

Očigledno je da Đoković još traži način da se vrati na put na kojem je bio, ali mu to ne polazi za rukom. Trudio se u Majamiju, ali jednostavno, nije mogao više i bolje protiv Pera.

Izabrane vesti

To je večeras bio tek njihov drugi međusobni duel, a francuski teniser upisao je prvu pobedu, sigurno jednu od najvećih u dosadašnjoj karijeri.

Maltene ništa nije polazilo za rukom Đokoviću u ovom duelu, uostalom, takav je bio slučaj i na prethodnom turniru koji je igrao u Indijan Velsu. 

Per je diktirao tempo u oba seta, u većem delu meča delovao je kao igrač koji više želi pobedu i zna kako da dođe do nje. 

Srpski teniser je znake života i nekadašnje forme pokazao tek u završnici drugog seta, kada je ribrejkom i dobrim servisom uspeo da stigne do izjednačenja, ali je Per opet u odlučujućem periodu imao više koncentracije i zasluženo pobedio. Ovo je, ipak, drugo vreme i neki drugi Novak.

riliku da na neki način "osveti" zemljaka u sledećem kolu turnira u Majamiju imaće Filip Krajinović, pošto baš njega čeka duel sa Perom.

Inače, ceo meč trajao je 69 minuta, a nekada je upravo Đoković bio taj koji je rivale "čistio" tako brzo. Pogotovo na turnirima sa ovakvom podlogom. 

Foto: Action Images


tagovi

Novak ĐokovićBenoa Per

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara