Komentari na vest

Nije važno učestvovati, važno je držati rekord grend slem titula

N

Noletov fan nekada sam bio

pre gotovo 2 godine

Nema zaljenja za US openom. Nolo nije hteo vakcinu i to mu je sto mu je. Ima svoja uverenja i nece da postuje pravila. Moze uvek da ode u Bosnu da se odmara na piramidama.
g

glok

pre gotovo 2 godine

Noletov fan si nekada bio dok se nije deklarisao kao Zvezdas.Vidi se da si navijac jsd-ovaca, jedino ga oni zovu Nolo.

Avangardista

pre gotovo 2 godine

@glok ajde ne melji, prosto receno, da ne kazem sad u originalu sta! Evo i ja sam kako ti rece 'jsdovac' ali Nole je Nole i tacka!
g

glok

pre gotovo 2 godine

Onda popricaj sa svojim kolegama, jer jedino kod njih vidjam statuse ovakve i cujem ovakve price.Nema sta da meljem, ovo je istina.To je to.I ti ako Novaka podrzavas, si 1-2 od 10 vasih.Znaci teska manjina.
R

Rh3

pre gotovo 2 godine

Povraca mi se od hvalospeva na ovog nadobudnog lika.Toliko hvale ni u Spaniji ne dobija koliko kod nas ovde ! Urecnice zao mi je sto si moj a ne dete nekog spanskog iseljenika iz Malija !!

Bojank91

pre gotovo 2 godine

no1e
d

deki_kg

pre gotovo 2 godine

Da novak nije sam sebe eliminisao sa pola gs ne bismo ni pricali o ovome
M

Misko :)

pre gotovo 2 godine

Jedino gde se Noval sam eliminisao jeste US open za golden slam, jer je dozvolio da ga pojede pritisak ocekivanja sto svojih sto javnosti jer su svi njegovu pobedu videli kao gotovu stvar. To sto je doslo vreme da je "normalno" da se bude laboratorijski mis, to je nesto drugo. Hoce da bude covek a ne mis. Svako dobro.

Avangardista

pre gotovo 2 godine

@deki_kg Nole je lik koji nije klimoglavac vec razmislja sa svojom glavom i na ispravan nacin; danas je takvih premalo u svijetu i zato se i desava sve sto se desava; razmisli o tome prije nego pocnes da ga osudjujes i blatis
m

mica86

pre gotovo 2 godine

samo kuka
D

DDF

pre gotovo 2 godine

Za USAO bice u kao"deckic"...😏😏😏
Д

Деда

pre gotovo 2 godine

Да није имао силне проблеме са повредама већ би имао преко 25 ГС титула. Велики мајстор али пошто је трофејнији од нашег Новака онда је сигурно допингован, просто ми МОРА да будемо најбољи и сви раде против нас да не будемо најбољи. Колективна параноја
N

No1eee

pre gotovo 2 godine

Pu bedo jedna našeg Novaka da nisu namerno šikanirali i diskvalifikovali na USO i da ga nisu maltretirali na AO bio bi sada nedostižan, a ova španska mušica bi odavno bila penzionisana kao RF posle finala Wimbldona 2019.
M

Mister

pre gotovo 2 godine

Deda idi setaj unuka, nije tvoje da kuckas komentarr
L

Lik iz klake

pre gotovo 2 godine

Vidi ne znam ni ko si, ni sta si, a i zabole me...ali ne mogu da se ne osvrnem na tvoj komentar pun mrznje prema necemu sto je nama blisko. Imas li ti druze uopste prijatelje ili nekog ko te voli? Mozd abi trebao da porazgovaras sa strucnim licima, jer to sto se razvija u tvojoj glavi moze biti pogubno za tvoje okruzenje...takvi dodju do stadiuma da uzmu pusku i krenu da rokaju po selu ili gradu. Ili si samo toliko dokon da namerno ostavljas komentare da bi palio masu....a ni to nije bas normalno.
V

VeritaS

pre gotovo 2 godine

Cuj ovog da nije imao toliko povreda imao bi 25 GS.Pa bas kontra, upravo zbog intenziteta i jacine i napora svog tela je i imao ovoliko povreda, i ovoliko trpi bol.Da je svega toga manje, ne bi imao ni 10 GS.Povrh svega on jeste koristio jos odavno nedozvoljene lekove u sport izvestaj iz 2007 ili 2009.Lako mozes naci i procitati.

Avangardista

pre gotovo 2 godine

@Deda Cuo li si za Lensa Armstronga i sta se njemu desilo? Ne bi me cudilo da isto snadje i dopingdala
N

Number one

pre gotovo 2 godine

Posle Wimbldona koji osvaja Djokoviću će i u Engleskoj naredne godine zabraniti da učestvuje. Jedino tako mogu da ga pobede.
J

Junker

pre gotovo 2 godine

Ovo mi se bas ne svidja sto sam 5-6 puta procitao/cuo od nasih novinara da Rafa ima 21 GS, kako bas svi pogresite i ne kazete greskom 23? Sto se njega tice, apsolutno je tacno, igrace naredne turnire do US Opena cisto da ostane u formi, ako mu se neki turnir otvori zasto ga ne bi osvojio ali mu to uopste nece biti vazno. Sva je prilika da Novak nece moci da ucestvuje, jedini protivnik ce mu tamo biti Medvedev (ako i njemu ne zabrane). Pitanje je sta ce biti sa Australijom, tako da Novaku ostaje 1.5 GS godisnje.
G

Ganzibell

pre gotovo 2 godine

Bori se za ono sto mu je ostalo. Ali nece ni tu dobiti Novaka. Ide Nole na 25-26 sigurno. A on nece preci vise od 24!
G

Guest

pre gotovo 2 godine

Kako 21 grend slem titulu kad ima 22.
С

Станко

pre gotovo 2 godine

Колико ја знам, Надал има 22 ГС титуле