Nole igra u Barsi nakon 12 godina

Vreme čitanja: 1min | pet. 20.04.18. | 14:30

Srpski teniser na prestižnom turniru ATP 500 kategorije iduće sedmice nastavlja zalet za Rolan Garos

Katalonski mediji su potvrdili da je Novak Đoković prihvatio specijalnu pozivnicu organizatora turnira u Barseloni koji se igra naredne sedmice!

Novak je juče, nakon poraza u trećem kolu od Dominika Tima objavio da će razmisliti do danas da li će igrati u Barsi ili Budimpešti, ali se ipak odlučio za prestonicu Katalonije koja ga je silno, ali neuspešno želela prethodnih sezona.

Izabrane vesti

Po svemu sudeći presudio je njegov glavni sponzor, Lakost koji je ujedno i sponzor Barselone open. Novak je već jednom učestvovao na ovom turniru ATPA 500 kategorije u katalonskoj lepotici, ali još davne 2006. kada je izgubio u prvom kolu. Turnir u Barseloni je jedan od najpopularnijih u Evropi, pre svega zbog idelanih šljakastih terena na kojima su između ostalih stasali Nadal i nekadašnji as Serhi Brugera.

U Barseloni će Rafael Nadal pokušati da po 11. put podigne pehar. To mu svakako neće biti lako, ne samo zbog paklene konkurencije specijalista za šljaku kao što su Grigor Dimitrov, Dominik Tim, David Gofan, Roberto Bautista Agut, već i zato što je imao ozbiljniju povredu leđa zbog čega nedeljama nije mogao da trenira pre mastersa u Monte Karlu. Nagradi fond turnira je 2.510.900 evra.

Foto: Action Images


tagovi

ATPRafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara