Nole je ponovo svetski šampion!

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.12.18. | 15:10

Po šesti put u karijeri, čime se izjednačio sa Samprasom, Đoković izabran za najboljeg igrača sveta Međunarodne teniske federacije, Halepovoj takođe počasti

Šesti put u karijeri, ali mora se priznati potpuno očekivano Novak Đoković je proglašen za najboljeg igrača planete u izboru Međunarodne teniske federacije (ITF), dok je kod žena ta čast pripala po prvi put Rumunki Simoni Halep.

"Veoma sam počastvovan što sam ponovo proglašen za ITF svetskog šampiona! Posebno sam ponosan na ovo dostignuće pošto sam prošao kroz težak period, ali deo mene je uvek verovao da mogu da se vratim na vrh. Veliko je zadovoljstvo što sam se pritom izjednačio sa Pitom Samprasom po broju ovih priznanja", objavio je srpski teniser.

Izabrane vesti

Đoković je u minuloj sezoni osvojio dva grend slema i vratio se na vrh svetske liste iako je u aprilu bio 22. na svetu. On će novu sezonu započeti 28. decembra na pozivnom turniru u Abu Dabiju gde u polufinalu očekuje boljeg iz meča između Karena Hačanova i Dominika Tima. Nakon UAE Nole putuje u Dohu na ATP 250 turnir.

FOTO: Reuters


tagovi

ITFSimona Halep

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara