Novak: Iskreno, nisam zadovoljan

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.08.18. | 09:27

"Mogao sam mnogo bolje, naročito kod najvažnijih poena", rekao je naš as nakon "polumaratona" sa Džonsonom u Sinsinatiju nakon kojeg ga čeka duel sa Manarinom. Vavrinka nadjačao Šavrcmana, a Puj Endija Marija

Namučio se nekada prvi teniser sveta, Novak Đoković, kao što se dalo naslutiti, u prvom kolu mastersa u Sinsinatiju protiv snažnog Amnerikanca Stiva Džonsona. Pobeda je ostvarena. ali uz onaj poraz u trećem kolu mastersa u Torontu od Stefanosa Cicipasa jasno je da je ubitačna forma sa Vimbldona ipak pala.

Izabrane vesti

"Iskreno, nisam zadovoljan mojom predstavom. Mogao sam mnogo bolje, naročito kod najvažnijih poena. Pozitivno je to što sam za taj-brejk uspeo da se koncentrišem i  da ostanem miran i odigram nekoliko odličnih poena.

Bilo je delova meča kada sam igrao dobro, ali nisam imao konstantnost. Morao sam mnogo ranije da zatvorim meč, a ne da dozvolim Stivu da se bori. Uopšte uzev, ipak je ovo pozitivan rezultat i srećan sam što sam uspeo da meč završim u dva seta pošto je polako postajao maratonski.", pojasnio je Đoković.

Naredni protivnik Beograđaninu je iskusni Francuz Adrijan Manarino koji je našem asu učinio veliku uslugu pošto je u prvom kolu izbacio momka koji je Noleta porazio na ovogodišnjem Rolan Garosu, Italijana Marka Čekinata. Taj meč će biti odigran u sredu.

Od ostalih sinoćnih rezultata izdvajamo pobedu nakon velike i odlilčne borbe Stena Vavrinke nad 12. reketom sveta, Argentincem Dijegom Švarcmanom, poraz Endija Marija od Francuza Luke Puja, kao i Davida Ferera od Francuza Benoa Pera čime je iskusni Španac, nekada nezobilazni član Top 10, ispao iz prvih 100 na svetu.

Rezultati trećeg dana mastersa u Sisninatiju: Kveri - Izner 6:4, 6:7 (5), 7:6 (5), Đoković - Džonson 6:4, 7:6 (4), Nišikori - Rubljev 7:5, 6:3, Puj - Mari 6:1, 1:6, 6:4, Vavrinka - Švarcman 6:2, 4:6, 6:3, Karenjo Busta - Gaske 6:3, 2:6, 6:3, Šapovalov - Tijafo 7:6 (6), 3:6, 7:5, Per - Ferer 6:2, 6:2, Gojovčik - Souza 2:6, 6:4, 7:5, Majer - Emo 6:4, 1:6, 6:4, Klan - Marterer 7:6 (1), 6:4, Šardi - Verdasko 6:1, 6:2.

Foto: Action Images


tagovi

Sten VavrinkaEndi MariATP SinsinatiStiv Džonson

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara