Novak prvi put u dnevnom terminu, balkanski derbi na "kineskom terenu"

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.01.19. | 13:20

Đoković protiv Šapovalova, Krajinović na Ćorića

Novak Đoković i Denis Šapovalov ukrstiće rekete u 1/16 finala Austrlijan Opena, što će najboljem teniser planete biti prvi put da igra u dnevnom terminu na prvom Grend slemu u sezoni. 

Okršaj Đokovića i Šapovalova treći je na programu na Rod Lejver Areni, a pre njih na najvećem stadionu u Melburnu naći će se Šuaj Žang i Elena Svitolina, odnosno Seren Vilijams i Dajana Jastremska. Ako sve bude po planu, Srbin i Kanađanin naći će se na terenu oko 5.00 po srednjoevropskom vremenu.

Izabrane vesti

Podsetimo, Đoković je do susreta sa Šapovalovim stigao trijumfima nad Amerikancem Krugerom i Francuzem Congom bez izgubljenog seta, dok je na isti način i talentovani Šapovalov slavio protiv Anduhara iz Španije i Danijela iz Japana.

Duel Đokovića i Šapovalova biće prvi međusobni u istoriji.
"On zaslužuje veliki respekt za odlučnost i upornost koju pokazuje u tako mladim godinama života. Veoma je mentalno zreo, što nije baš često.  A dokazao je da može da pobedi vrhunske igrače, tako da očekujem težak meč", rekao je Đoković o narednom rivalu.

Filip Krajinović odigraće balkanski derbi protiv talentovanog Hrvata Borne Ćorića na terenu 1573 Arena, koji nosi ime po kineskoj destileriji, sa kojom su predstavnici AO lane potpisali sponzorski ugovor.

(((SVE KVOTE ZA MUŠKI DEO ŽREBA)))
(((ATP ŽREB)))

Foto: Reuters


tagovi

Novak Đokovićsportsko klađenjeDenis ŠapovalovFilip KrajinovićBorna Ćorić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara