Novak VS Rafa - 51. put!

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.05.18. | 10:46

Đoković uspešniji u ukupnom skoru, Nadal bolji na šljaci

Novak Đoković VS Rafael Nadal, 51. put!

Najbolji srpski teniser eliminisao je Keija Nišikorija posle velike bitke i zakazao sudar sa najvećim rivalom u karijeru (14.30, TV Sportklub 2). Đoković ima dve pobede više u odnosu na Nadala, ali je Španac znatno uspešniji na šljacim na kojoj će biti odigran današnji meč (15-7).

Izabrane vesti

Njih dvojica su poslednji put ukrstili rekete u Madridu prošle godine, kada je Nadal počistio Novaka (6:2, 6:4) za nešto više od sat i po vremena i na taj način prekinuo seriju od sedam uzastopnih pobeda našeg asa.

U boljoj formi je Bik sa Majorke, konstantniji je, a na polufinalni dvoboj ulazi odmorniji. Organizatori su ponovo bili nemilosrdni prema Đokoviću, koji je na jučerašnju konferenciju zakasnio pola sata zbog rasprave sa organizatorima o terminu odigravanja polufinalnog meča.
"Ima mnogo stvari koje nemaju smisla. Ne samo na ovom turniru... Već mi se dešavalo u karijeri da se suočim sa ovakvom situacijom. Nećemo sada da pričamo o tome, jer bismo mogli da provedemo čitavu noć raspravljajući. Nadam se da me razumete", rekao je vidno razočarani Đoković.

O susretu...
"Izazov je dobiti Rafu na šljaci. Teško je. Ranije sam uspevao, ali svestan sam da su to bila druga vremena. Probaću da pronađem način da ga dobijem".

MASTERS RIM - POLUFINALE

Subota
14.30: (1,25) Nadal - Đoković (3,55)
20.05: (1,40) Zverev - Čilić (2,70)

* Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images

 


tagovi

Novak Đokovićsportsko klađenjeRafael NadalMasters Rimatp rim

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara