Odbrana Čentralea

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.05.18. | 10:07

Četvrti dan turnira u Rimu prepun mečeva u obe konkurencije, a među njima i susret drugog kola između aktuelne šampionke Eline Svitoline sa nezgodnom Petrom Martić

Na redu je četvrti dan obračuna u obe konkurencije na prestižnom turniru u Rimu, koji se nadovezao na onaj u Madridu, a koji sa Rolan Garosom (počinje 27. maja) čine triptih najjačih takmičenja koja se igraju na šljaci.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 13:30 7766 ATP Berdych T. - Shapovalov D. 1s/k 1-2 6,50
Uto 13:35 8159 ATP Coric B. - Tsitsipas S. tb da 2,50
Uto 14:55 7719 WTA Svitolina E. - P.Martic ts tri 2,55
Uto 19:35 7720 WTA Ostapenko J. - S.Zhang ki 2 2,70
Ukupna kvota111,88

Izabrane vesti

Za danas smo izdvojili četiri meča za bet analizzu počev od drugog susreta na centralnom terenu, popularnom Čentraleu između Tomaša Berdiha i Denisa Šapovalova. Iako je Čeh i dalje kvalitetniji teniser, ima problema sa povredom koju vuče već duže vreme tako da ne uspeva, slično kao i Novak Đoković da dostigne svoj stari nivo. Sa druge strane mladi Kanađanin je baš razigran i sigurno željan velikog skapla kakav je češki as, tako da bi ovde lako moglo da dođe do iznenađenja.

Drugi meč sa "muške strane" turnira, to jest na rimskom mastersu koji nam je skrenuo pažnju je sudar dva mlada asa, Borne Čorića i Stefanosa Cicipasa. Atinski tinejdžer je zaista veliki talenat, ali za igranje na šljaci na vrhunskom nivou potrebno je iskutvo i velika smnaga u nogama. A u tom segmentu daleko je bolji Hrvat od kojeg očekujemo da slavi, ali ne bez problema. Biće ovo prvo odmeravanja 40. i 43. igrača na ATP listi.

Iz "lepše strane" takmičenja u Večnom gradu sa "današnjeg kladilačkog menija" izdvajamo prvo meč Eline Svitoline i Petre Martić. Poslednji put njh dve su se sastale prošle godine baš na Rolan Garosu i slavila je tesno odlična Ukrajinka, inače akutelna šampionka iz Rima, što je scenario koji predviđamo i za ovo tenisko popodne.

Za kraj jedan od najinteresamntnijih današnjih susreta: Jelena Ostapenko - Šuaji Ženg. Mlada Letonka, šampionka Rolan Garosa i izvrsna Kineskinja koja može da napravi probeem bilo kome, te verujemo da tako može i ovaj put da iznenadi favoritkinju iz Rige sa kojom se nikada nije sastajala.

Kompletan raspored 4. dana turnira u Rimu pogledajte na LINKU (program počinje u 12 č)

***kvote su podložne promenama

Foto: Action Images

 


tagovi

Elina SvitolinaWTA Rimatp rimATPWTATomaš Berdih

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara