Komentari na vest

Đoković: Želeo sam da budem voljen, ali sam postao autentičan, bez obzira da li se publici sviđam ili ne

g

gera_mirocanac

pre 5 meseci

Nisam znao za tenis u moje vreme, tada se nije igrao kao sada. Bio je rat, Nemci su usli u Jugoslaviju i nikom nije bilo do tenisa. Poz
Z

Zukicc

pre 5 meseci

Pa sada se slade sa time sto tw ne vole a ti zelis da budes voljen ,sto im dajes slast da znaju
B

Brundo

pre 5 meseci

Sport nije takmicenje u ljubavi i popularosti.
U

Usud

pre 5 meseci

Ma jok, samo mislio na pare kao većina srbendi, pa zato dogurao ovoliko daleko... Ko nema ljubavi prema onome čime se bavi, teško da može da dogura daleko. Pare nikog nisu daleko dovele, ako su samo pare bile cilj.... Ne možeš ti to da skontaš izgleda
B

Brundo

pre 5 meseci

Ko te voli ili mrzi u sportu je najmanje bitno.Bitno je da se pobedjuje.To je cilj.Djokovic igra da bi pobedio.Nije valjda da igra da bi izgubio?
U

Usud

pre 5 meseci

Izokreći ti koliko hoćeš, Novak je razjasnio temu mnogo bolje od tebe i mene. Nego ti izgleda ipak bolje znaš od njega dok pokušavaš ovde da objasniš fenomen navijača. Analogno tome, klinci nemaju sportske idole koji ih podstaknu da treniraju, budu još uspešniji. Dovoljno je samo da misle o pobedi i porazu.
B

Brundo

pre 5 meseci

Djokovic u vitrini ne drzi ljubavna pisma vec pehare.Da li ga vole ili ne je manje bitno.Treba da bude postovan.
U

Usud

pre 5 meseci

Đoković drži u vitrini a ne ti. To je jedino tačno u ovoj diskusiji. Za sve ostalo se obrati Đokoviću da ti rastumači odnosno možeš i ti da ga prosvetliš pošto je izgleda zabrazdio u životu.
s

srka

pre 5 meseci

Veliki teniser, jedan od najvećih sportista svih vremena, ali ponašanje, hm. Zato ga publika ne voli. Kada mu ne ide, lome se reketi, prenemaže se, nešto mu stalno fali. Prepirka sa stručnim štabom, članovima porodice. Svadja sa sudijama, ismevanje publike, gadjanje lopticama nasumice prema deci koji ih skupljaju, a koja ga inače obožavaju i kojima je idol. Mnogo ispada na terenu. Sarkastično aplaudiranje protivniku, kada napravi neku bravuru protiv njega. Generalno, kada si takav, ne možeš očekivati da te publika voli. Ta priča o mržnji prema srpstvu, ne pije vodu, to je nebuloza. Takve stvari, Federer, Nadal, Sampras, Edberg, Lendl, nikada nisu radili. Zato ih je publika uvek poštovala. Jedino je Mekinro bio problematičan, ali njemu je to nekako i priličilo. Publici je to bilo simpatično jer ih je tim svojim ispadima zabavljao. Da bi zaista bio GOAT, nije dovoljno imati osvojeno najviše turnira i zaradjeno brdo novca.
з

зока_мип

pre 5 meseci

Ха-ха-ха. Нико од набројаних не може у реченицу с Новаком. и неће још дуго моћи, вјероватно не за наших живота. ето ти лендл, ј те лендл. 🤣🤣🤣
c

cer

pre 5 meseci

nekako cenim da je tebi goat, onaj fini covek koji nikad nije pohvalio protivnika od kojeg je izgubio.
D

Da bi bio GOAT

pre 5 meseci

Zaboravljas odakle se i kako Novak izdigao, dok ke ostalima servirano na dlanu.
2

2 na 2

pre 5 meseci

Smešan i tragičan komentar od nekog ko se 99,99% nije nikad okušao u sportu. Sve što je rekao sam uvek i pretpostavljao da ga svrbi. Zamisli koliko samo treba mentalne snage da se izboriš, pre svega sa sobom, jer te publika ne ceni po kvalitetu, već po zemlji odakle si, a ti rasteš sve si bolji, gaziš njihove miljenike. Nema sportiste kome ne prija, koji ne voli da ga publika podržava, gorivu. Niko od nas ne može ni da pretpostavio koliko je Đokoviću bilo teško da nosi breme koje nam je zapadna gamad kao narodu podvalila devetestih kao divljacima, zločincima. O onome onome pre 3 godine da ne pričamo... I onda se javlja stručnjak da ovde popljuje najboljeg svih vremena, jer on je najbolji zato što se borio na sve strane i teren i van terena. Nadam se da makar malo pocrveniš što si ovo napisao bez da si pomislio šta pišeš. Živ nam bio Novače. Veliki si baš zbog ovakvih iskrenih izjava.
G

Gost "

pre 5 meseci

Počni da pratih šah....
M

Matematika

pre 5 meseci

Nije pre tri godine nego pre dve.
1

101

pre 5 meseci

Mora se objasniti Jeleni, da podrzava, a ne da se svedja sa Novakom. Novak je kao Tyson ili Maradona....To se vise ne ponavlja.....
S

Srbin je GOAT

pre 5 meseci

Bravo Srbine!!!
Н

Наклон до пода

pre 5 meseci

Ако напишем да је највећи у свом послу- спорту , знам да нисам ништа рекао. Увек ме ипак одушевљавао тај његов ментални склоп. Питам се заиста, колико би у његовој ситуацији постигли Рафа и Роџер?! Мене је,који сам старији и којем је улепшао живот, учио како се треба понашати- поставити у тешким ситуацијама. Јбг. Нисам успео!!! Бог му здравља дао.
F

Fedal Bromance

pre 5 meseci

Šta koliko bi postigli? Jasno kao dan. Da su kojim slučajem iz zemlje koja je preturila gradjanski rat, sankcije, inflacije, bombardovanja NATO zločinačke soldateske, da su trenirali u napuštenom koritu bazena, u jednoj opštoj besparici... Da ih je kasnije taj isti Zapad gledao kao najveće kriminalce, a ne sportiste, da su vršili zakulisane radnje iza zavese, deportovali... Maksimalno par čelendžera bi uzeli i jedan i drugi i to još nogom u pozadinu da se udaraju.
U

Usud

pre 5 meseci

Cenim da ove minuse daju ljudi koji mrze svoju zemlju, jer im je kriva što mogu samo iz fotelje da pominju sport. Teško je dupe dići iz nje.