Pobeda nad Dimitrovim - mali odmor pa - Raonić

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.08.18. | 19:57

Đoković zadržao brejk prednosti koji je stekao sinoć u trećem setu duela sa Bugarinom, a večeras ponovo, oko 22 časa izlazi na teren u Sinsinatiju u borbi za polufinale sa kanadskim Crnogorcem

Prvi deo večerašnjih zadataka koji su se našli pred Novakom Đokovićem u Sinsinatiju je stavljen "ad acta", a nakon malo odmora uslediće i drugi. Naš as se plasirao u četvrtfinale prestižnog mastarsa pošto je dobio treći set duela u Sinsinatiju protiv Grigora Dimitrova, zadržavši brejk sa kojim je sinoć otišao na počinak naokon još jedne provale oblaka, za konačnih 2:6, 6:3, 6:4.

Dobro je što je posao obavio brzo i efikasno, pošto mu je potrebno još mnogo snage jer mu sledi opasna četvrtfinalna borba sa starim rivalom, Milošem Raonićem koja bi trebalo da počne za oko dva sata. Pre Novaka, posao u trećem kolu su danas završili Huan Martin del Potro, koji je sa 7:6 (4), 6:7 (4) i 6:2 bio bolji od Nika Kirjosa, kao i David Gofan koji je neočekivano lako savladao Kevina Andersona sa 6:2 i 6:4.

Izabrane vesti

Dok se Novak bude odmaroa svoju borbu za četvefibale će povesti Rodžer Federer protiv Leonarda Majera, a pobednika ovog meča takođe čeka ""dupli program danas pošto ih kasnije večćeras očekuje dule za polufinala sa boljim iz meča između Stena Vavrinke i Martona Fučovića. Kako se sada čini, gledaćemo švajcarski derbi. Nakon Federera i Majera na centralni teren teniskog kompleksa u Ohaju izlaze Novak i Miloš.

 Pošto se u nastavku večeri očekuju padavine, mogući su prekidi i odlaganje mečeva.

Foto: Action Images


tagovi

ATP SinsinatiMiloš RaonićGrigor Dimitrov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara