Komentari na vest

Poražavajuće: Đokovića za sedam dana u januaru izvređali kao za celu prošlu godinu

D

Danak pandemiji

pre preko 2 godine

Ja presao ulicu š klase u Beogradu sa slusalicama u usima kad nije bilo nigde nikoga, pandur me zaustavio i napisao mi kaznu. Novak prekrši zakon i to vise puta ugrozavajuci zdravlje dece i ostalih šetajući se pozitivan, nikom nista. Mnogo njih je zbog istog ponasanja popilo kaznu, neki su zaglavili u zatvoru. Ocigledno su neki jednakiji od drugih. Tuzno.
S

Slaba odbrana

pre preko 2 godine

Danak pandemiji-Nigde nikoga pandur me zaustavio,e jbg.Da te nije zaustavio verovatno bi te zgazila neka kola jer tako to biva u životu kad se najmanje nadaš.Iks puta mi se desilo da stojim na semaforu crveno i što kažeš ti nigde nikoga taman da predjem ulicu kad eto kola niotkuda,za tili čas se stvore.Uz dužno poštovanje nije mi jasno zašto ljudi stavljaju sebe u isti koš sa Novakom Djokovićem.
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Znaci na ovoj planeti i na ovom svjetu ti jedino imas problem sa Novakom i sa tim sto zakon za njega ne vazi kao za ostale? Nadam se da se salis, iskreno. Razni Miskovici i ova novokomponovana elita koja te pljacka i koja pustosi tvoju zemlju ti ne smetaju, splavarke i Mace diskrecije koje truju nas sve, djecu narocito to ne smetaju, Farme, Parovi i ostalo smece koje je legalna prostitucija ti ne smeta??? Smeta ti Novak Djokovic za koga zakon ne vazi kao za tebe???? Znaci ti vjerujes kad Mis Univerzum kaze da se bori za mir u svjetu?!?!?! Druze zakon nije isti za sve, pravde nema i mis univerzuma zabole za mir u svjetu.
h

hahahah

pre preko 2 godine

Pa druze isto tako i Djokovic moze ugroziti nekog coveka koji ce mozda, ali mozda umreti, to niko ne zna. To je i poenta zakona, da kaznis ponasanje koje potencijalno dovodi do nepovoljnog ishoda. Nisam ja rekao da ja nisam pogresio, ja sam posteno platio tu kaznu i znam da sam pogresio, ugrozavam svoje zdravlje. Ovo ti kazem jer sam platio kaznu za najbanalniju stvar (presao sam ulicu u 23h uvece kad je saobracaj neprometan), a on nije odgovarao pred istim tim zakonom za mozda cak i goru stvar, jer ugrozava druge ljude, a ja svoje zdravlje prvenstveno. Poenta price je me boli ko je Djokovic, ja sam takodje uspesan covek u svom poslu kao i on u svom. To sto je tenis ili fudbal reklamiran nije moj problem.
o

o boze dragi

pre preko 2 godine

@mikan Naravno da mi smetaju i oni, nigde ne pise u mom postu da mi ne smetaju. Svako ko krsi zakon treba da odgovara, briga me da l to bio Novak Djokovic ili Maca diskrecija ili sin Zeljka Mitrovica. Konkretna tema ovog novinarskog clanka je Djokovic nije niko od pomenutih zbog toga je i moj post usmeren prema njemu.
B

Bingole

pre preko 2 godine

Koliko je ovaj svet otisao u k...c kada se bavi tviterom,facebookom i ostalim smecima od mreza.Mada to im je i bio cilj,da sve ljude umreze i da im osakate um. Cast izuzecima kojih hvala Bogu ima. Opteretili narod sa time ko koliko pratilaca ima, koliko lajkova i ostalih gluposti. Svakome gledaju izgled,te najseksi robijas,najseksi taksista,najseksi baustelac,najseksi djubretar,najseksi apotekarka,najseksi veterinarka i tako u nedogled.Pa onda ide evo gde zivi i sa kim se vidja najseksi robijas.Evo gde zivi najseksi baustelac,devojke navalite bla bla bla.Drustvene mreze ti daju malo toga korisnog,da se cujes sa rodbinom itd.i mnogo toga loseg narocito za decu.Eto da nije tvitera ne bi smo znali da vredjaju Noleta bas kao sto i mnogi vredjaju druge tenisere,fudbalere. Daj napravite prvenstvo vredjanja na tviteru ako ga vec nema jer smo poremeceni pa bodujte,prebrojavajte.
G

Gdlkshlk

pre preko 2 godine

Sta ste nalupali ovoliko minusa, covek sve istinu rekao
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

E pa pravi procenat normalnih i ovih otislih do djavola se vidi u plusevima i minusima. Nema bi 3% standardno normalnih.
G

Gostens

pre preko 2 godine

pa zasluzeno svakog treba osuditi ko ne postuje zakon bio on i putin licno
G

Gostanko

pre preko 2 godine

Koji zakon nije ispostovan?
V

Vera ristic mhz

pre preko 2 godine

@ Gostanko Pa npr. član 248. Krivičnog zakonika zbog krsenja izolacije a znao je da je pozitivan i uprkos tome se setao dva dana po Srbiji i delio razne medalje, diplome kao i što je primao poštanske markice. S obzirom da kako kažu ovi da je PCR test važeći znači prekršio je taj zakon za koji je predvidjena kazna do tri godine zakona ili eventualno novčana kazna. Tako je kažnjen muškarac u Dimitrovgradu u martu 2020. i još je na izdržavanju kazne. Očigledno zakon nije isti za sve!
m

mikan_zec

pre preko 2 godine

Vera, miko, a sta cemo sa Ustavom pojedinacno svake drzave koji nije ispostovan, da svako odlucuje hoce li u svoje tjelo i sta da ubrizgava? Sta cemo sa tim???