Povratak šljake na mala vrata

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.02.18. | 08:00

Žene igraju u Dubaiju i Budimpešti, ali je takmičenje u UAE daleko kvalitetnije

Nakon što su prvo muškarci, pa onda i žene obavili svoje reprezentativne dužnosti, to jest igranje u Dejvis i Fed kupu, teniski karavan se vraća na staru prugu. Tako teniserke očekuju dva, a tenisere čak tri turnira tokom naredne sedmice.

Žene igraju u Dubaiju i Budimpešti, ali je takmičenje u UAE daleko kvalitetnije, tako da će se u pustinji igrati sama elita predvođena Simonom Halep, aktulenom šampionkom Elinom Svitolinom, Garbinje Muguruzom, Karolinom Pliškovom, Agnješkom Radvanjskom... U našem susedstvu, u Budimpešti, glavna zvezda će biti Magdalena Ribarikova, ali verujemo ipak da je najveći favorit iskusna i odlična Dominika Cibulkova. Učešće je prijavila i naša Aleksandra Krunić.

Izabrane vesti

Glavni od tri muška turnira iduće sedmice je svakako onaj u olimpijskom Rio de Žaneiru gde se igra ATP 500 turnir i to na šljaci. A to znači da uvek treba obratiti pažnju na koga se kladite, pošto je u pitanju specifična, spora podloga. Kao što većina ljudi zna, na crvenoj zemlji dominiraju uglavnom Španci, ali i južnoamerički teniseri. Prošle godine titulu je podigao Dominik Tim, ali će ovaj put konkurenti biti veoma jaki, kao što su Marin Čilić, Pablo Karenjo Busta, Dijego Švarcman i Gael Monfis.

SVE KVOTE MOZZART KLADIONICA

Dva manja, ATP 250 turnira na tvrdim podlogama igraju se u Marselju i Delrej Biču. Najveći favoriti na Azurnoj obali su David Gofan, Sten Vavrinka, Luka Puj, aktuelni šampion Žo Vilfred Conga, a na takmičenju u SAD Huan Martin del Potro, prošlogodišnji lauret Džek Sok, Kevin Anderson, Sem Kveri...

WTA

Dubai  Dubai Tennis Championship           Premier          tvrda   733.90 $         E. Svitolina
Budimpešta    Hungarian Ladies open        International  tvrda   226.750 $       T. Baboš

ATP

Rio de Žaneiro           Rio open         ATP 500         šljaka  1.695825 $     D. Tim
Marselj           Open 13          ATP 250                     tvrda   718.810 $       Ž. V. Conga                
Delrej Bič       Delrej Bič open          ATP 250         tvrda   622.675 $       Dž. Sok

NAPOMENA: Grad, turnir, kategorija, podloga, nagradni fond, šampion

(FOTO: Shutterstock)

 


tagovi

kladionicasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara