Simona Halep
Simona Halep

Pravac polufinale

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.06.18. | 11:28

Šarapova protiv Muguruze, a Halepova protiv Kerberove za prodor među četiri najbolje na Rolan Garosu

Čak šest grend slem šampiona igraće 11. dana ovogodišnjeg izdanja Rolan Garosa, od čega je tri sa ženske strane. A to su Marija Šarapova, Garbinje Muguruza i Angelika Kerber (prve dve su osvajale i pariski grend slem). Četvrta koja će danas istrčati na šljakaste terene u Bulonjskoj šumi je prvi reket sveta, Simona Halep.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 14:05 8352 GSW Halep S. - Kerber A. kmb 1&ug> (20.5) 2,50
Sre 14:05 8353 GSW Muguruza G. - Sharapova M. 1s/k 1-1 2,25
Ukupna kvota5,63

Izabrane vesti

Fantastična Rumunka, koja nikako ne uspeva da uzme jedan od četiri najveća turnira, upravo se najbolje snalazi na šljaci tako da ako negde ima priliku da "skine mrak" onda je to definitivno Rolan Garos. A da bi ostala u igri da podigne prestižni pehar potrebno je da danas u četvrtfinalu od 14 časova savlada Angeliku Kerber. Nemica je nakon dominacije u 2016, kada je uzela dva grend slema, ali i prvo mesto na WTA lestvici naglo pala i, poput Novaka, polako se vraća tamo gde joj je mesto. Šljaka je takođe njena "prirodna" podloga, mada se najbolje snalazi na tvrdim terenima. Rumunka vodi sa 5-4 u međusobnim okršajima što sovoljno pokazuje koliko su one zapravo izjednačene. Ipak, Halepova je favoritkinja, ali neće joj biti lako.

Zanimljivo će takođe od 14 časova danas biti i na centralnom stadonu kompleksa u Parizu, famoznom "Filip Šatrijeu" kada na njega istrče Muguruza i Šarapova. Iako Ruskinja nije izgubila u tri odmeravanja sa Špankinjom rodom iz Karakasa, poslednji put su se sastale pre čak četiri godine. Od tada je Muguruza uspela da se etablira kao jedna od najboljih na svetu, tako da će danas biti posve druga priča. Šta više, za one malo hrabrije kladioce predlažemo da odigraju na brzu pobedu Garbinje.

Pobednice ovih četvrtfinala će igrati međusobno za prodor u finale, a drugi polufinani par, koji je određen juče, čine dve Amerikanke, Medison Kiz i Sloun Stivens.

Kompletan raspored 11. dana Rolan Garosa pogledajte na LINKU

***kvote su podložne promenama

GORNJI DEO WTA ŽREBA

Foto: Action IMAGES


tagovi

Marija ŠarapovaGarbinje MuguruzaAngelika KerberSimona HalepRolan GarosWTAbet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara