Prvi put sa Federerom na jutrenje

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.03.18. | 13:00

Filip Krajinović večeras od 21 čas u trećoj rundi Indijan Velsa u dnevnom terminu od 13 č po lokalnom vremenu ukršta rekete sa prvi igračem sveta

Drugi reket Srbije, Filip Krajinović tek što je ušao u prvih 30 na svetu, a već je pred njim najveći izazov koji jedan teniser može imati - Rodžer Federer!

Trenutno 28. igrač na svetskoj lestvici prvi put u karijeri ukrstiće rekete sa Švajcarcem u zvaničnom meču večeras od 21 čas po srednjoevropskom vremenu u okviru treće runde mastersa u Indijan Velsu. Jasno je ko je favorit, u to nema nikakve sumnje, pogotovu što se igra u dnevnom terminu po lokalnom vremenu (od 13 č), jer tada je podloga daleko brža i loptice daleko više odskaču. A u takvim situacijama najbolje na svetu se snalazi upravo as iz Bazela. S druge strane, Krajinović dobro poznaje ovog protivnika jer mu je jedno vreme bio čest sparing partner tako da u suštini ume da igra protiv njega. Naravno, meč na velikoj sceni, drugom najvećem stadonu na svetu, sasvim je druga priča tako da možemo očekivati i nadati se jakom otproru Somborca koji nema šta da izgubi.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 04:35 7924 ATP Berdych T. - Chung Hy. ug više (22.5) 1,75
Pon 23:45 7930 ATP Verdasco F. - Fritz T. ki 2 2,29
Pon 19:05 7939 WTA Wozniacki C. - Sasnovich A. ug1s 10+ 2,70
Uto 03:05 7941 WTA Williams S. - Williams V. kmb 2&ug> (21.5) 4,00
Ukupna kvota43,28

Pre ove dvojice Centralni teren otvaraju dame, i to Karolina Voznijacki i Aljaksandra Sasnovič. Dankinja je u poslednje vreme u fantastičnoj formi, igra kao nikada, a u Indijan Velsu se vratila na teren nakon gotovo jednomesečnog odmora. Ona neće imati lak zadatak u trećem kolu ženskog dela žreba protiov snažne Beloruskinje, trenutno 49. na svetu. Treba ipak očekivati pobedu Dankinje uz  eventualno duži prvi set, zašta MOZZART nudi koeficijent 2,30.

Kada smo već kod žena, susret koji će noćas skrenuti najviše pažnje je duel sestara Vilijams. Trenutno Serena vodi sa 17-11, ali bi ovo moglo biti odlična prilika za Venus da joj se malo približi. Mlađa sestra se tak vratila na teren nakon porodiljskog odsustva, tako da nije u najboljoj formi, što bi starija Vilijamsova mogla da iskoristi, ali i mi pošto je kvota na nju 2,41.

Iz muškog dela žreba pažnju su nam skrenula još dva, od pregršt mečeva u ponudi (kompletan raspored dana na LINKU + 8 č). Od duela Tomaša Berdiha i  Hjeona Čunga možemo očekivati samo veliku borbu, tako da verujemo u tri seta gde je MOZZARTOV koeficijent 2,19. A iznenađenje bi moglo da se pojuri na meču Fernando Verdasko - Tejlor Fric. Amerikanac je opasan po danu, tako da bi mogao da savlada Španaca i tako izjednači na 1-1 u međusobnom skoru. Pre dve godine 74. igrač sveta je otkinuo set Špancu, a na domaćem terenu pred hiljadama navijača na čuvenom Stadionu 1 mogao bi i više.

***kvote su podložne promenama

foto: Action Images


tagovi

Rodžer FedererFilip KrajinovićIndijan VelsATPWTA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara