RG, ATP DAN 3 - Pa da vidimo šta je sa Delpom

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.05.18. | 11:00

Argentinac danas protiv Majua otvara svoj Rolan Garos. Uz njega nastupaju i Berdih, Šardi, Fonjini, Lopez...

"Muška" polovina žreba na ovosezonskom izdanju Rolan Garosa danas, trećeg dana takmičenja, neće baš zasijati u punom sjaju, pošto su najveći uglavnom odigrali svoje juče. Ali veliki broj odmeravanja u gornjoj polovini ATP žreba daje nam priliku za lepu bet analizzu šta naš očekuje ovog utorka u Bulonjskoj šumi.

GORNJA POLOVINA ATP ŽREBA

Izabrane vesti

Pored Rafe Nadala koji danas završava kišom prekinut posao protiv Simonea Bolelija, Huan Martin del Potro je svakako najzvučnije ime koje će danas istrčati na zemljane terene pariskog grend slema. Argentinac je nakon velikog uspeha na američkoj turneji, na mastresima u Indijan Velsu i Majamiju morao naglo da "zakoči" pošto su se pored umora pojavile i povrede. Zato je Toranj iz Tandila mirovao u poslednje vreme čekajući da počne RG. A prvi protivnik mu je domaći as, Nikola Maju poznat po snažnom servisu i po tome što baš i ne voli da igra na šljakstoj podlozi. Ovo bi trebalo da bude lak zalogaj za Delpa koji je Majua je već pobeđivao u prethodna dva odmeravanja.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 13:05 7640 GSM Fognini F. - P.Andujar ug1s 10+ 1,80
Uto 14:35 7860 GSM Lopez F. - Stakhovsky S. ki 2 3,55
Uto 14:45 7634 GSM Berdych T. - J.Chardy ug više (37.5) 1,90
Uto 15:35 7652 GSM Del Potro J. - N.Mahut tb da 2,10
Ukupna kvota25,50

A još jedan domaći tensire, Žeremi Šardi će po svemu sudeći takođe već danas završiti svoju RG avanturu pošto staje naspram Tomaša Berdih. Istina, Čeh je daleko od ozbiljne forme, muči se i sa povredama, ali je svih pet puta do sada slavio protiv ovog oponenta. Mada, neće mu biti lako naročito ako se publika "napali".

Kladilački zicer bi mogao da se ulovi na meču između Fabija Fonjinija i Pabla Anduhara. Italijan je veliki favoitm, plasiran je 110 mesta više na ATP lestvici od protivnika koji pak voli da igra na šljaci. Očekujemo otvorenu borbu u prvom setu, nakon kojeg će sve leći na svoje.

Napeto bi moglo da bude i na susretu Felisijana Lopeza i Sergeja Stahovskog. Iako je favorit Španac, Ukrajinac bi mogao ovde da napravi iznenađenje. Koje pritom ne bi bi bilo veliko iznenađenje pošto je trenutni skor između njih dvojice 2-2, a poslednja dva puta je slavio Stahovski!

Kompletan raspored 3. dana Rolan Garosa pogledajte na LINKU

Foto: Action IMAGES


tagovi

Rolan GarosATPsportsko klađenjebet analizaHuan Martin Del Potro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara