Huan Maruin del Potro
Huan Maruin del Potro

RG, ATP DAN 5 - Kada setovi odu u plus

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.05.18. | 12:10

Mnogo napetih mečeva odigrano je juče u Parizu, a i danas očekujemo još mnogo takvih

Nakon "lude srede" u kojoj su čak tri vrhunska asa, Aleksander Zverev, Grigor Dimitrov i Kei Nišikori jedva izvukli živu glavu nakon paklenih pet setova, deluje kao da nas i danas u Parizu očekuju napeti sudari. Čak devet mečeva juče je odigrano na Rolan Garosu na maksimalan broj setova, dok je šest, među kojima i duel Novaka Đokovića završeno u tri koraka. Što bi se reklo - pametnom kladiocu dosta!

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 12:20 7898 GSM Edmund K. - Fucsovics M. ug više (35.5) 1,85
Čet 14:20 7931 GSM R.Nadal - G. Pella ug1s -9 1,45
Čet 14:45 8021 GSM Del Potro J. - Benneteau J. ts 4+ 2,11
Čet 14:20 8022 GSM J.Chardy - Herbert P. ug1s 10+ 1,62
Ukupna kvota9,17

Izabrane vesti

Zato ćemo u današnjoj bet-analizi da pojurimo parove čijia odmeravanja bi mogla da potraju, to jest 4+ setove i po koji taj-brejk. Naravano, tu je i veći broj gemova. Krećemo od duela Huana Martina del Potra i Žilijana Benetoa. Argentinac je favorit, dva puta je savladao ovog protivnika, ali moramo biti oprezni. Naime, Delpo je dugo odmarao, a usput i leči sijaset sitnijih povreda tako da od njega ne možemo očekivati da razbija u Gradu svertlosti, gde inače ne blista. Takođe, tu je i šljakasta podloga koja mu najmanje odgovara, kao i navijači iza domaćina Benetoa, te ovde svašta može biti.

Još jedan današnji susret koji bi mogao da bude veoma napet je sudar dva Francuza, Pjera Ig Erbera i Žeremija Šardija. Prvi je 87, a drugi 86. reket sveta, jednom su se do sada sastajali i bilo je veoma napeto. Publika u Bulonjskoj šumi će svakako uživati, a verujemo i kladioci koji se odluče za neku od igara fiksiranih za neizvesne duele.

Sve bolji mađarski teniser, Marton Fučovič mogao bi ozbiljno da namuči Kajla Edmunda. Englez rođen u Južnoj Africi, trenutno 17. reket sveta koji je nedavno na mastersu u Parizu savaladao Novaka Đokovića je apsolutno favorit, ali pita se i momak iz Budimpešte, trenutno 45. na svetskoj lestvici.

Za kraj ove bet-analizze i jedan  fiks, a to je meč drugog kola između aktuelnog i desetostrukog šampiona pariskog grend slema, Rafela Nadala i Argentinca, 78. tenisera sveta, Gvida Peje. Ko veruje u bilo šta osim pobede u tri seta Matadora sa Majorke, grdno se vara.

Kompletan raspored 5. dana Rolan Garosa pogledajte na LINKU

 ***kvote su podložne promenama

GORNJI DEO ATP ŽREBA

Foto: Action IMAGES


tagovi

sportsko klađenjebet analizaRolan GarosHuan Martin Del PotroATP

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara