Rutina koja plaši

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.10.18. | 13:36

Novak Đoković sa čini se pola gasa bolji po 12. put od Šardija, a u trećem kolu šangajskog mastersa čeka boljeg iz sudara dva poslednja igrača koji su ga savladali na grend slemovima

Ni posle 12 okršaja Žeremi Šardi nema tu privilegiju da kaže da je pobedio Novaka Đokovića jer je (logično)i ovaj put izgubio.

Francuz i Srbin su ukrstili rekete u drugom kolu mastersa u Šangaju u prvom Noletovom meču nakon osvajanja US Opena. Odigrao ga je naš as majstorski, rutinski i bez većih problema slavio nad iskusnim kolegom sa 2:0, po setovima 6:3 i 7:5 iako je njegova stara mušterija pružila nešto ozbiljniji otpor u drugom delu susreta. Delovalo je kao da se nas as previše i ne trudi, nego da je jednostavno bolji. Zapravo najbolji, a to bi mogao da dokaže već ove sedmice osvajanjem četvrte titule na ovom takmičenju. Đoković je takmičenjem u Šangaju započeo poteru za prvim mestom na svetskoj list, a već nakon ovog mastersa, ako se plasira u finale preuzeće drugu poziciju od Rodžera Federera koji brani titulu.

Izabrane vesti

U trećem kolu našeg tenisera čeka veoma zanimljiv suparnik, to eset jedan od dvojice protivnika od kojih je doživeo poslednja dva poraza na grend slemovima. Jer Koreanac Hjeon Čung ga je savladao na Australijan openu, a Italijan Marko Čekinato na Rolan Garosu, da bi potom Novak osvojio Vimbldon, te US Open. Biće to odlična prilika za slatku osvetu i dokazivanje ko je bolji.

FOTO: Action Images


tagovi

Masters ŠangajŽeremi Šardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara