Saša i Pablo su ugovorili obračun za finale, ali pre njih Floridom marširaju divovi

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.03.18. | 10:00

Zverev i Karenjo Busta drugi polufinalni par u Majamiju. Dan na mastersu od 19 časova otvaraju Del Potro i Izner

Poznati su svi polufinalisti ovogodišnjeg izdanja mastersa u Majamiju. Nakon što su prehodnog dana meč za ulazak u finale zakazali Huan Martin del Potro i Džon Izner, to su sinoć uradili Aleksander Zverev i Pablo Karenjo Busta.

Nemac ruskog porekla je konačno, tek u trećem odmeravanju bio bolji od Hrvata Borne Ćorića, i to u dva seta, oba puta po 6:4. Daleko napetije je bilo na meču četvrtfinala između Španca i Kevina Andersona koji je potrajao preko 160 minuta, a završen je rezultatom 6:4, 5:7 i 7:6 (6).

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pet 19:05 7973 ATP Del Potro J. - J.Isner ts 3 2,34
Sub 01:05 7614 ATP Zverev A. - Carreno P. h 1 (-3.5) 1,80
Ukupna kvota4,21

A večera od 19 časova kreću polufinalni obračuni na Floridi. Prvi na teren izlaze dva izuzetno visoka tenisera, Del Potro (198 cm) i Izner (208 cm). Biće ovo njihovo 10. odmeravanje, a Argentinac vodi sa 6-3. Međutim, poslednji trijumf zabeležio je Amerikanac, mada je ipak Delpo ovaj put favorit. Ovde valja očekivati veliku borbu, možda čak i iznenađenje Iznera pre svega zbog velikog umora Tornja iz Tandila koji je uzeo titulu u Indijan Velsu pre dva vikenda kada je u finalu savladao Rodžera Federera.

A jedan sat posle ponoći Saša Zverev prvi put u karijeri ukršta rekete sa Karenjom Bustom. Nemac je favorit, ali je poznat, pre svega zbog mladosti po naglim padovima u igri. Ne očekujemo da će se to ipak desiti protiv Španca koji je poznat po tome što veoma slabo igra protiv najboljih tenisera, a mlađi brat Zverev svakako pripada elitnoj grupi.

Kompletan raspored 12. dana Majamija pogledajte na LINKU (+6 časova)

***kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

MajamiATPHuan Martin Del PotroAleksander ZverevPablo Karenjo BustaDžon Iznersportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara