Sjajna noć za srpski tenis: Kecmanović dobio Gulbisa, trijumfovao i Krajinović

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.03.19. | 08:22

Veliko veče za naše momke u Americi

Srpski teniser Filip Krajinović startovao je pobedom na drugom mastersu sezone u Majamiju, pošto je u dva seta savladao Francuza Pjera Iga Erbera 6:4, 6:4.

Našeg tenisera je odlično služio servis, pa je tako samo u dva navrata Francus bio blizu brejka. Sa druge strane Krajinović je iskoristio dve od tri brejk šanse I stigao do vrednog trijumfa. Noćašnji trijumf sigurno će uticati na plasman Filipa Krajinovića, koji je savladao 49. Tenisera na ATP listi.

Izabrane vesti

Naredni protivnik biće mu Švajcarac Sten Vavrinka, koji je kao 30. nosilac bio slobodan u prvom kolu. Ovo će im biti tek prvi duel.

Sjajno veče za srpske tenisere upotpunio je Miomir Kecmanović. On je napravio malo iznenađenje u prvom kolu Majamija I savladao Ernestsa Gulbisa u dva seta – 6:2, 7:5.

Naš teniser je odigrao meč na ivici maksimuma. Bio je vrlo agresivan I koncentrisan I nije propuštao prilike da kazni rivala. Kec,manović je završio posao u dva seta, u drugom je iskoristio tek šestu brejk loptu, ali to ne menja sjajan utisak o igri našeg tenisera.

Kecmanovićev naredni rival biće 28. nosilac Frensis Tijafo, koga je prošle godine u jedinom meču Srbin savladao u Njuportu 2:1.


tagovi

Miomir KecmanovićFilip Krajinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara