Šljakanje i/ili klađenje - odlučite sami

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.04.18. | 10:12

Na redu su mečevi četvrtog dana teniskih odmeravanja na zemljanim terenima Barselone i Budimpešte

Takmičenje na turniru ATP 500 kategorije u Barseloni nastavlja se danas prvim mečevima drugog kola.

Program četvrtog dana odmeravanja u katalonskoj prestonici, koje se igra na otvorenom na šljaci za nagradni fond od 2.510.100 evra, počinje od 11 časova, ali nama je prvo skrenuo pažnju drugi meč na centralnom terenu "Pista Rafa Nadal". David Gofan će imati odličan izazov u Marselu Granoljersu sa kojim ima 1-1 u međusobnim odmeravanjima. Belgijanac se nije nešto "naigrao" ove sezone, ali je uvek spreman za velika dela. Biće mu sigurno teško protiv domaćeg igrača, trenutno tek 129. na svetu. Ipak je ovo Granoljersovo "dvorište" pošto je rođen i živi u Barsi, a i voli da igra na šljakastoj podlozi.

Izabrane vesti

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 12:35 9156 ATP Goffin D. - Granollers M. h 1 (-3.5) 1,50
Uto 14:00 9157 ATP Lopez F. - D.Lajovic ts 3 2,19
Uto 15:25 9160 ATP R.Bautista - Karlovic I. tb da 1,47
Uto 12:30 8127 ATP Marterer M. - Troicki V. ki 2 2,29
Ukupna kvota11,06

Nakon njih jedan od dva srpska predstavnika, Dušan Lajović će ukrstiti rekete sa iskusnim Felisijanom Lopezom i to treći put u karijeri. Teško je odrediti jasnog favorita, naravno Španac je u prednosti, ali treba očekivati težak meč, kao što su i bila prethodna tri.

Dan na Rafi Nadalu zatvaraju Ivo Karlović i Roberto Bautista Agut. Visoki Zagrpečanin ima šansu, ali teško će protiv domaćeg igrača kojeg je neočekivano pobedio prošle godine u tri taj-brejka na šljaci Madrida.

Sa manjeg turnira koji se ove sedmice održava u Budimpešti izdvajamo današnji susret Viktora Troickog i Maksimilijana Merterera. Mladi Nemac je favorit, ali kvota na asa sa Dorćola, je prilično primamljiva, pa ćemo ovaj put njemu da poklonimo poverenje.

*kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

ATPDušan LajovićViktor Troickibet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara